Andra nu va mai face parte din juriul “Vocea Romaniei”, vedeta a fost deja inlocuita de Horia Brenciu, care a venit de la Antena 1. Irina Rimes, de pupitru a Andrei la emisiunea de talente a postat un mesaj pe retelele de socializare, in care si-a exprimat bucuria privind schimbarea facuta de Pro TV.

Artista a distribuit fanilor o imagine cu juratii de la “Vocea Romaniei”, printre care apare si cel mai nou venit, Horia Brenciu. “Uite cu cine ne vedem in sezonul 9 de la @vocea_romaniei !!!! ?Are you Excited?! ??“, a scris artista pe retelele de socializare.

Motivul pentru care Andra a plecat de la Vocea Romaniei

Talentata cantareata a fost inlocuita cu o vedeta de la Antena 1, mai exact Horia Brenciu. Vedeta a facut primele declaratii despre parasirea scaunului rosu de la Voce si a marturisit ca a venit momentul sa incheie acest capitol.

„Dupa un an in care am incercat sa fac parte si din juriul de la “Romanii au talent”, si din grupul de antrenori de la “Vocea Romaniei”, sa am si doua turnee simultan (Traditional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| si Live & Crunchy), plus videoclipuri si colaborari muzicale, am ajuns intr-un punct in care mi-am dat seama ca trebuie sa spun stop.

“Vocea Romaniei” este una dintre emisiunile preferate, o urmaresc inca de la primul sezon, dar a trebuit sa renunt la fotoliul meu rosu, stiind ca este cea mai buna decizie acum!

De “Romanii au talent” sunt mult mai atasata dupa 9 sezoane incheiate. Asa ca o sa raman in continuare telespectatoare fidela “Vocii Romaniei” si le urez succes prietenilor si colegilor mei care sunt acolo”, a declarat Andra pentru VIVA!.

Amintim ca Andra si-a anuntat plecarea de la “Vocea Romaniei” inca din luna martie. Invitata la DIGI FM, in cadrul emisiunii “Oameni de colectie”, indragita cantareata a marturisit ca tot ce se intampla la filmari o lasa rece si ca nu se regaseste. Practic, sotia lui Catalin Maruta a lasat de atunci sa se inteleaga faptul ca va parasi celebrul show.

coral