La mai bine de doua luni de cand a fost operata de urgenta la Spitalul „Elias” din Capitala, unde a ajuns in Ajunul Anului Nou, Irina Rimes inca mai sufer repercusiuni dupa interventia suferita, din cauza hemoragiei interne.

Irina Rimes nu are voie sa ramana insarcinata, dupa operatia din decembrie

Ne reamintim ca Irina Rimes a avut probleme grave pe final de an 2019, momente pe care artista le-a numit ”lectii” de viata. Jurata de la ”Vocea Romaniei”, de la Pro TV a fost atunci operata si internata de urgenta, din cauza unei hemoragii interne. Artista nu a vrut la momentul resoectiv sa comunice direct diagnosticul pus de medici, din postarile pe care le-a facut pe retelele de socializare a reiesit faptul ca ar fi vorba despre o afectiune ovariana. Problema ramane insa una extrem de delicata, existand urmari acum la doua luni de la operatie. Doctorii i-au pus artistei interdictii clare, riscand chiar sa nu mai poata face copii niciodata.

”Irina a avut o problema destul de grava cu acea hemoragie. Risca sa nu mai poata face copii niciodata. Acum, are interzis la momente intime cu partenerul ei, trei luni, si nu are voie sa ramana insarcinata un an.”, au declarat surse pentru Impact.ro.

S-a refacut alaturi de familie

Dupa interventia suferita, Irina Rimes a tinut sa le multumeasca medicilor de la spitalul ”Elias” din Capitala pentru eforturile de a-i salva viata, dar si fanilor si familiei care i-au fost alaturi. Dintre persoanele dragi care i-au stat alaturi face parte si iubitul ei, pe care l-a prezentat fanilor la cateva zile dupa ce a iesit din spital. Mai mult decat atat, Irina Rimes, jurata de la Pro TV si-a anulat si o serie de concerte pentru a se reface, iar la data de 7 ianuarie 2020, artista a petrecut Craciunul in familie, in Republica Moldova.

coral