Irina Rimes a decis să nu-și mai ascundă iubitul! A postat, pe pagina de socializare, o fotografie alături de cel care, se pare, îi face acum viața mai dulce, după problemele medicale pe care le-a avut la finalul anului trecut.

Irina încercase, timid, s-o facă și în urmă cu o lună, dar nu i-a arătat, atunci, chipul. A postat o imagine în dreptul bradului de Crăciun în care este sărutată de iubit. Dar chipurile lor nu se văd, pee le vedeta inserând un emoticon.

Acum, fanii vedetei știu cum arată cel care a reușit să-i aducă zâmbetul pe buze Irinei Rimes, după ce frumoasa cântăreață și jurat la ”Vocea României”, de pe Pro TV, a pozat, surâzătoare, cu capul pe umărul tânărului.

A urmat un întreg șir de aprecieri din partea fanilor ei, care i-au urat în primul rând multă sănătate. ”Un Cosmos fericit, draga Irina! Ma bucur mult ca ai trecut cu bine de acest incident. Sanatate maxima, putere si inspiratie iti doresc din toata inima cu toate gandurile bune! Pupiiici!!!!!”, ”Irinucă, nu te mai inteleg …. mai acum câteva zile ziceai ca fu ceva de anul nou, ceva cu spitalul (dar bine ca e bine), iar acuma o dai cu Craciunul. Păi, s-au intors toate pe dos la matăluță, adica Crăciun dupa an nou? (Revelion) Dar, oricum, sa fii fericita si vezi ca ieri fu Boboteaza”, ”Sunt atât de bucuroasa de câte ori te văd! Și da, asemenea altora, te ascult non stop! Te ador! Ma înveselești cu postările inteligente și pline de umor! Mai vreau! Sărbători frumoase acolo, langa familia ta!”, ”Draga Irina, la noi, la basarabeni, altfel se saluta deja, mai ales că ești de la Soroca”, ”Multă sănătate și numai bucurii alături de cei dragi! Crăciun fericit!”, ”Sanatate multa, suflet linistit, bucurie in casa si in inima!”, au scris fanii.

Irina Rimeș, alături de noul iubit care a susținut-o în clipele grele din spital

Irina Rimeș are acum o mina bucuroasă, în brațele iubitului ei, dar în urmă nu cu multe zile, se afla pe un pat de spital din București, în stare destul de gravă. A fost operată cu succes, după ce medicii îi descoperiseră o hemoragie internă.
Mesajul Irinei Rimes după externare

Imediat după externare, Irina a transmis un mesaj emoționant, în care face o scurtă radiografie a anului care a trecut, dar le mulțumește și medicilor care i-au salvat viața.

”În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătură de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afara și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever.

A doua zi am petrecut-o tot în reanimare, am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale dar după ce mi-au sos tubul din burta, m-am simțit ca nouă. Umflată la față, vânată pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. Dar nu-i bai. Astăzi am “răsfoit” instagramul și toate postările erau despre . Am stat să ma gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea.

Și nu știu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăț din ele sau de ce a trebuit să îndur atâtea ca să învăț ceva. Puteam să învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut să-mi transmiți. Și, mai ales, mi-e ciudă pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion.

Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit. Acum sunt în drum spre casă, după 4 zile de dureri infernale și zâmbesc. Zâmbesc că a trecut și zâmbesc că am realizat că am în jurul meu oameni mulți cărora le pasă de sănătatea mea. Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru că mi-a reamintit că nu sunt singură. Și că pot să înfrunt orice! Mulțumesc dr Alexandru Filipescu și dr Raluca Uzun de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat și m-au pus pe picioare. Mulțumesc prietenilor mei care au venit să aibă grija de mine, mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gând bun. Sper ca 2020 să fie anul în care vă voi răsplăti pentru grija și bunătatea voastră. La mulți ani!”, a fost mesajul postat de Irina Rimes. coral