De curând, iubita lui Liviu Dragnea a fost văzută fără inelul pe care fostul lider PSD i l-a dat. Inelul în valoare de 10.000 de euro a ”disparut” de pe mâna Irinei Tănase, iar speculaţiile despre o eventuală dispariţie nu au încetat să apară.

Totuşi, totul se rezumă doar la câteva zvonuri. Irina Tanase nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţia. Liviu Dragnea se afla în aceste momente în puşcărie de unde va ieşi, astăzi, pentru o zi. Tot astăzi, Liviu Dragnea va apărea în faţa unui judecător care va decide dacă va răspunde pozitiv la solicitarea fostului lider PSD. Irina Tanase a postat de curând două mesaje pe o reţea de socializare. Mesajele sunt în limba engleză şi cei care îi urmăresc activitatea Irinei au ajuns la concluzia că este ceva surprinzător la mijloc.

”Unii oameni nu îți sunt loiali. Ei sunt loiali nevoii lor de a fi cu tine. Odată ce nevoile lor se schimbă, și loialitatea lor se schimbă”, a fost primul mesaj controversat al Irinei, iar cel de-al doilea a dat și mai multă apă la moară cârcotașilor. ”Când o persoană toxică nu te mai poate controla, va încerca să controleze modul în care ceilalți te văd. Dezinformarea se va simți nedreaptă, dar stai deasupra ei, ai încredere că alți oameni pot, eventual, să vadă adevărul exact așa cum este el”, a transmis cel de-al doilea mesaj al iubitei lui Liviu Dragnea.

Bineînțeles că aceste două mesaje pot fi citite în diferite chei, cu cât mai mult cu cât, așa cum se spune de multe ori, ochii care nu se văd se uită. Însă, așa cum scriam mai sus, până la o confirmare oficială a unei eventuale despărțiri mai este ceva timp, iar dacă Irina și Liviu nu mai sunt cum erau odată numai realitatea viitoare o poate confirma.

coral