Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a postat un mesaj in mediul online, facand un apel disperat pentru ajutorarea unui bebelus. Irina s-a filmat si a ”urcat” filmuletul pe contul sau de Instagram, solicitand sprijin in legatura cu un caz social foarte grav.

Mesajul umanitar as Irinei Tanase se refera la o strangere de fonduri pentru Robert, un bebelus roman care sufera de o boala genetica. Micutul are nevoie urgenta de peste doua milioane de dolari pentru vaccinul care ii poate salva viata.

„Eu am avut in copilarie o problema de sanatate rara, de natura genetica si pot intelege intr-o oarecare masura disperarea parintilor. Salvarea lui Robert poate insemna renuntarea la o cafea pe care ne-o luam in drum spre munca, in fiecare zi. (…).Mi-am asumat orice rautati pe care ati dori sa mi le spuneti, sau orice jigniri pe care poate ati dori sa mi le adresati in urma acestei expuneri pe care o aleg astazi dar consider ca dupa ce ma jigniti pe mine, il ajutati pe Robert, eu sunt multumita. Pe mine nu ma afecteaza atat de tare, dar pentru el are o importanta foarte mare”, a spus Irina Tanase.

coral