La 61 de ani, Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut. Cunoscutul afacerist de la Izvorani si-a lasat barba, iar transformarea e considerata de unii socanta. El a fost fotografiat in urma cu cateva zile intr-o benzinarie din Bucuresti, unde si-a dat intalnire cu un prieten.

Stilul vestimentar nu si l-a schimbat prea mult in ultimii ani, insa de curand, Irinel Columbeanu a ales sa adopte un look nou, extrem de des intalnit la tinerii din zilele noastre! Da, omul de afaceri si-a lasat barba, insa avand in vedere ca nu mai are 20-30 de ani, iar parul i-a albit… rezultatul nu este unul extrem de reusit. Look-ul cu barba nu ii prinde foarte bine. Dar… daca iubita lui, Oana Cojocaru, il prefera asa, asta e tot ce conteaza.

Cand a fost fotografiat recent intr-o benzinarie din Capitala, Irinel Columbeanu a ales sa ramana la o masa de pe terasa ca sa poata sa isi satisfaca unul dintre viciile sale vechi: fumatul. La un moment dat, el si-a lasat pentru cateva clipe prietenul singur ca sa mearga sa-l plateasca pe angajatul benzinariei care ii spalase masina. Spre surprinderea multora, el nu a scos un teanc mare de bani, asa cum o facea in trecut. De data aceasta avea unul mic in care erau hartii de 50 lei, 10 lei si chiar de 1 leu, relateaza wowbiz.ro.

Irinel Columbeanu s-a nascut pe 27 mai 1957 in Ploiesti. Afaceristul a fost casatorit cu Monica Gabor, care i-a daruit o fetita. Irina Columbeanu are o relatie frumoasa cu cei doi parinti, care sunt divortati si isi viziteaza des mama, care locuieste in America. Mai mult, adolescenta se intelege de minune cu “tatal vitreg”, Mr. Pink, dar si cu fiul acestuia, Antony.

coral