News Flash:

Italia. Badantă romancă, violată ore în șir de 5 bărbați. Au răpit-o de pe stradă

29 Iulie 2020
1644 Vizualizari | 0 Comentarii
Cerabinieri

Femeia lucrează ca badantă în Italia și spune că a fost forțată să se urce în mașina violatorilor. Aceștia au închis-o într-un atelier. 

„M-au forțat să mă urc în mașina lor, apoi m-au dus la un atelier și m-au violat, pe rând, toată noaptea, închizându-mă interior".

Poliția face cercetări cu privire la plângerea de violență sexuală și răpire depusă de o îngrijitoare româncă de patruzeci de ani, care ar fi avut loc vineri dimineață. Totul s-ar fi întâpmplat  în Bolognina, nu departe de locul în care locuiește femeia.

Totul ar fi început joi în jurul orei 22:00, atunci când femeia, ieșind dintr-un bar, în timp ce se îndrepta spre casă, a fost abordată de niște bărbați care se aflau într-o mașină de culoare închisă. "Îl cunoșteam pe unul", a povestit femeia care este reprezentată de avocatul Vincenzo Marino.

Cei cinci bărbați  s-ar fi apropiat de ea și au forțat-o să se urce în mașină, apoi au dus-o la un atelier din zonă, unde s-a consumat noaptea de groază:

„M-au adus înăuntru și în timp ce consumau băuturo alcoolice mi-au spus să mă dezbrac Am spus nu și apoi m-au amenințat cu moartea. M-au bătut," a povestit femeia. Violul în grup ar fi continuat până dimineață. 

„Erau italieni, români și albanezi”, subliniază aceasta. "M-au lovit cu capul de perete și mi-au spus că, dacă țip, mă omoară," a mai povestit femeia. 

Suspecții au fost audiați, iar aceștia au declarat că relația a fost una consensuală. Aceștia susțin că femeia le-a cerut să doarmă la atelier pentru că nu avea unde să meargă, iar aceștia ar fi încuiat pe urmă atelierul de frica hoților.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 22 queries | Mysql time :0.052995 (s)