William Levy se numara printre cei mai indragiti actori din telenovelele straine. Anii au trecut, dar actorul arata senzational la 39 de ani!

William Levy are impreuna cu Elizabeth Gutierrez doi copii, Christopher si Kailey, pe care ii iubeste enorm. Chiar daca actorul a fost implicat intr-un scandal, dupa ce s-a speculat faptul ca si-ar fi inselat sotia, el si Elizabeth par mai fericiti ca niciodata.

Zvonurile au fost dezmintite, iar cei doi nu s-au lasat afectati de ele.

Despre William s-a scris ca i-a distrus casnicia lui Jennifer Lopez cu Marc Anthony. Jennifer Lopez si William Levy (37 de ani) s-au cunoscut la filmarile videoclipului I`m into you'. Cei doi au fost protagonistii unor scene extrem de tandre, fapt pentru care Marc Anthony, cu care artista era casatorit la acea vreme, a fost extrem de gelos. In plus, se pare ca J.Lo nu a rezistat la frumusetea fotomodelului cubanez si intre ei s-a infiripat o idila. La acea vreme, in 2011, William tocmai anunta ca divorteaza de Elizabeth Gutierrez, cu care era casatorit din 2003, iar ulterior si Jennifer a anuntat ca divorteaza de Marc Anthony, dupa o casnicie de noua ani.
Baietelul ii seamana leit

Insa, in cele din urma, cubanezul s-a impacat cu sotia lui, Elizabeth Gutierrez, o cunoscuta actrita mexicana. Dupa mai multe despartiri si impacari, cei doi au reusit sa-si rezolve problemele pe care le aveau, si, in prezent, formeaza o familie superba. Levy pare ca este, de fapt, un familist convins. El si Elizabeth au impreuna doi copii, Christopher (12 ani) si o fetita, Kailey (8 ani), care au mostenit trasaturile frumoase ale parintilor. In timp ce baietelul este copia fidela a tatalui sau, fetita seamana perfect cu mama ei, iar Levy este un tatic model, pentru care familia pare ca este pe primul loc. Drept dovada, stau imaginile de pe contul lui de Instagram, unde apare alaturi de copiii lui. Ei merg impreuna la evenimente si starul isi face timp si sa se joace cu ei si sa participe impreuna la diferite activitati sportive.

Dupa succesul inregistrat cu rolurile din telenovele, Levy a facut un pas important in cariera sa si si-a facut debutul in universul cinematografic de la Hollywood. Din 2014, actorul a aparut in diverse filme, iar in 2017 a aparut in Resident Evil: The Final Chapter.

coral