In 2015, Richard Johnson, in varsta de 21 de ani, a devenit mandrul tata al unei fete pe nume Persephone.

Totusi, o luna mai tarziu, mama celei mici l-a parasit si a luat-o si pe fetita ce ea. Mai tarziu barbatul a primit amenintari ca o va da spre adoptie. Richard si-a luat imediat fata inapoi, dupa care a urmat un lung proces prin care a invatat cum sa fie tata.

La inceput totul i se parea complicat, cum nu stia nimic despre cresterea copiilor. In cele din urma s-a alaturat unui grup pe Facebook pentru tati si a aflat ca nu e singurul care are aceasta problema. Tot atunci a inteles ca era posibil sa fie un tata care isi creste singur fiica, dar sa si fie fericit in acelasi timp, ba chiar sa aiba si o viata plina.

Richard si-a schimbat viata complet, si-a schimbat stilul de viata si l-a adaptat nevoilor unui copil mic. Recent el si-a impartasit povestea cu toata lumea, pentru ca doreste ca ce a patit el sa inspire pe cati mai multi parinti din toata lumea.

A scris ca la inceput era nervos, stresat si ingrozit, fiindca nu era pregatit pentru rolul de parinte singur. Dar a citit mult pe aceasta tema, s-a uitat la multe clipuri de Youtube, a vorbit cu multi oameni care se pricepeau, majoritatea tati, si astfel a invatat. Acum recunoaste ca cel mai mult a contat un grup de tati de pe Facebook unde putea pune intrebari practice.

In momentul de fata, tatal si fiica lui iubita sunt bine, acum Richard este cel care da sfaturi parintilor incepatori, desi spune ca inca invata mereu lucruri. Se pare ca pana la urma, dupa inceputul greu in viata, micuta este fericita si i-a schimbat viata pentru totdeauna tatalui care o adora. Richard vrea sa multumeasca tuturor celor care nu au fost indiferenti si l-au ajutat in lungul lui drum de a invata cum sa-si creasca fata.

 

coral