Vestea că Ion Șmecherul s-a stins din viață a venit un șoc pentru toți internauții care îl urmăreau cu sufletul la gură pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, iată că partenera lui de viață a găsit puterea de a zâmbi din nou și acum este într-o nouă relație. Fanii au reacționat imediat.

Tânăra are acum un alt iubit

Chiar dacă nu avea cea mai frumoasă viață, Ion Șmecherul era unul dintre cei mai cunoscuți ciobani de pe rețelele de socializare. Bărbatul făcea senzație de fiecare dată când apărea pe TikTok.

Iubita lui Ion Șmecherul, o nouă cucerire

Din nefericire, Ion Șmecherul s-a stins din viață. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o veste atât de tristă și zdruncinătoare. Mai repede decât fanii lui, peste moarta sa a trecut chiar partenera sa de viață, Simona.

Cei doi au avut parte de o relație tensionată și controversată, însă mai mereu erau surprinși unul în brațele celuilalt. De data aceasta, lucrurile s-au schimbat radical, căci Simona a fost surprinsă în brațele unui alt bărbat.

Fanii nu au stat prea mult pe gânduri și au reacționat imediat. Cei mai mulți dintre ei au subliniat faptul că noul ei partener de viață este mult mai în vârstă decât ea și că i-ar putea fi lejer chiar și tată.

De ce a murit, de fapt, Ion Șmecherul

Celebrul cioban a intrat în comă alcoolică. Apropiații au povestit pe atunci că nu mai era un secret faptul că Ion Șmecherul avea probleme destul de mari atunci când venea vorba despre consumul de băuturi alcoolice.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, devenit viral pe Internet, a fost găsit fără suflare în casă. Cadrele medicale de specialitate nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața și au fost nevoite să declare decesul.

Potrivit apropiaților, casa în care urma să se mute Ion Șmecherul va rămâne cumnatei sale și nepoților lui.

  coral