Familia Alexandrei Macesanu cere de urgenta audierea iubitului fetei la DIICOT. Tanarul trebuia sa se intalneasca cu Alexandra la liceu in ziua disparitiei, insa nu s-au mai intalnit pentru ca Gheorghe Dinca a rapit-o. Iubitul a vorbit la Romania TV despre disparitia Alexandrei. 

"Probail vor sa afle cum a fost in ziua aceea. Urma sa ma intalnesc cu ea si probail vor sa afle ce urma sa se intample in ziua aceea. Am vorbit cu ea doar atunci cand a zis sa ne vedem. Nu m-au anuntat ca urmeaza sa fiu audiat. (Daca ma vor chema … n.red.) ma voi prezenta. Nu cred ca este moarta, nimeni nu crede. (Crezi ca Dinca a dus-o undeva i strainatate? n.red.) Orice este posibil", a declarat iubitul Alexandrei la Romania TV.

Familia Alexandrei cere prin intermediul avocatului Aurel Moldovan ca un martor-cheie sa fie audiat de procurori. Este vorba despre prietenul adolescentei. Avocatul a depus o cerere in acest sens la DIICOT.

"Inca de la inceputul audierii si domnul Cumpanasu a cerut audierea baiatului, pentru a ne spune exact ce s-a intamplat in ziua de 24.07. Este drept ca ar fi trebuit sa faca procurorii aceasta miscare (…). Vrem sa stim ce discutii a avut cu Alexandra in ziua respectiva, daca stie ceva", a spus avocatul Aurel Moldovan la Romania TV.

coral