Caz incredibil petrecut la Craiova, acolo unde un barbat a incendiat casa scarii in blocul unde locuia, iar apoi a stropit cu benzina si trecatorii de pe strada. Nu mai putin de 40 de persoane au fost evacuate din cladire, in urma scenelor terifiante, iar doua dintre ele au ajuns la spital, prezentand arsuri si escoriatii. Politistii au reusit sa-l imobilizeze pe barbat chiar in apartamentul sau, la etajul al doilea al cladirii.

Oana Radu, fosta concurenta la ”Vocea Romaniei” – supranumita chiar ”Adele a Romaniei” – trece prin clipe groaznice. Iubitul sau este una dintre cele doua victime ale agresorului din Craiova, barbatul de 32 de ani care a stropit trecatori cu benzina si apoi le-a dat foc.

”Iubitul meu a suferit ieri un accident .. Un om complet nebun a aruncat o sticla cu benzina si foc pe el, si are arsuri foarte grave! Rugati-va pentru el va rog din suflet!”, a scris Oana Radu pe pagina sa de socializare.

”Bunul Dumnezeu sa-i dea putere sa se insanatoseasca cat mai repede! Multa sanatate! Doamne ajuta!”, ”Dumnezeu este mare si sint convinsà ca Blondutu va fi bine. Sintem cu sufletul linga voi. Ma rog la Bunul Dumnezeu in orice clipà pentru el.Blondutul este luptàtor si va invinge”, ”Multa sanatate!”, ”Dumnezeu sa fie cu voi, Oana! Multa putere si sanatate va doresc! ?”, ”Doamne! E din ce in ce mai nebuna, lumea asta! Cine a facut nebunia asta, trebuie sa plateasca negresit! Multa sanatate si numai bine!”, ”Multa sanatate,!Doamne Ajuta-i sa treaca cu bine peste aceasta situatie nefericita, ne pare foarte rau pentru ce s-a intamplat!”, au fost cateva dintre comentariile lasate de vizitatorii paginii de socializare a Oanei Radu.

Au fost mobilizati luptatorii SAS

Potrivit IPJ Dolj, politistii au fost sesizati, marti, cu privire la faptul ca un barbat stropeste cu benzina intr-un bloc din Craiova, dar si persoanele care trec prin zona respectiva.

Mai multe echipaje de politie, luptatori SAS, jandarmi si pompieri s-au deplasat la fata locului, au intrat in apartamentul in care se afla barbatul, situat la etajul doi al blocului, si l-au imobilizat.

Politistii au stabilit ca este vorba de un barbat de 32 de ani, din Craiova, care a fost la sediul Politiei. „In cauza au fost demarate cercetarile pentru lamurirea starii de fapt si a dispunerii masurilor legale ce se impun”, au anuntat reprezentantii IPJ Dolj.

coral