Iulia Albu a comentat doua dintre cele mai recente aparitii ale Oanei Roman. Tinutele purtate de Oana Roman au fost fost una foarte buna, alta mai putin, dupa pairerea fashion-editorului.

„Wow si Bau cu bucurie iti intra in traista tie!

Nu credeam vreodata sa ajung sa spun asta, dar, iata, a venit acea zi. Oana Roman marcheaza cea mai decenta aparitie a ei de pana acum intr-o rochie care ii confera o silueta statuara si un glam, imposibil de sesizat, in contextul acelui machiaj specific perioadei Genius, dar pe care nu il putem totusi ignora!

Oana, sa te bucuri de acest WOW si sa il tii aproape pentru ca nu se stie niciodata cand mai prindem unul! Si daca tot il tii atat de aproape, tine si un BAU pentru tinuta aceea chixo-comica cu ochelarii pe cap din poza de langa”, a scris Iulia Albu despre Oana Roman pe blogul sau.

Oana Roman a fost in centrul atentiei inca de pe vremea cand era doar o adolescenta. Este fiica fostului premier al Romaniei, Petre Roman, si a Mioarei Roman. Vedeta  este casatorita cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fiica, Maria Isabela.

coral