Copilul de 8 ani disparut sambata din Pecineaga a fost gasit mort in zona bazinului 1 de colectare si deversare a dejectiilor de la o ferma din apropierea casei baiatului.

Astazi, parintii lui Iulian urmau sa fie dusi la detectorul de minciuni. Decizia Politiei vine dupa acuzatiile grave ale mamei care sustine ca nu este exclus ca insusi tatal lui Iulian sa fie implicat in disparitia micutului, potrivit Romania TV.

Femeia considera ca vinovat de disparitia fiului ei este chiar tatal acestuia. Cei doi sunt despartiti, iar copilul traia alaturi de tatal lui. Ea spune ca barbatul a vrut sa se razbune pe ea si de aceea l-ar fi dat intentionat de acasa pe baietel. De cand s-au despartit, mama spune ca nu a fost lasata sa isi vada copilul, iar acesta este amenintat si batut fara mila de tatal lui.

Si locuitorii din Pecineaga sustin ca tatal baiatului a anuntat cu intarziere disparitia copilului, Iulian fiind de negasit de dimineata. Apoi, spun oamenii, cand autoritatile, dar si localnicii au plecat la cautari, el a stat in fata crasmei din centrul comunei, a baut si a fumat.

coral