Iuliana Luciu va aparea din nou la TV in calitatea de asistenta. Ea va avea emisiune alaturi de Andrei Stefanescu.

Incepand de duminica, 28 aprilie, telespectatorii o pot urmari pe Iuliana Luciu la  Antena Stars, alaturi de Andrei Stefanescu in emisiunea „Ghiceste vedeta”.  Iuliana Luciu va fi asistenta lui Andrei Stefanescu.

„Suntem colegi intr-un nou proiect care va incepe duminica aceasta pe Antena Stars. Este o emisiune unde te distrezi foarte tare, chiar daca privesti emisiunea din fotoliu. Oamenii de acasa isi pot da cu parerea”, a spus Iuliana Luciu la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars.

„O noua emisiune frumoasa, vesela… Emisiunii ii spune „Ghiceste vedeta”. In spatele unui paravan este o vedeta costumata. Concurentii trebuie sa ghiceasca cine este dupa indicii pe care le castiga”, a completat Andrei Stefanescu.

„Azi am fost sa vorbesc in premiera, la Star Matinal, despre noua emisiune.  Duminica de la 21.15, fiti cu ochii pe Antena Stars, incepe Ghiceste vedeta, o emisiune frumoasa! Impreuna cu Andrei Stefanescu, va asteptam sa ne distram impreuna”, a scris Iuliana Luciu pe contul sau de Facebook.

coral