Ai început pregătirile pentru noul an școlar? Ai motive de bucurie, dacă îți faci cumpărăturile din Iulius Mall Cluj, unde poți câștiga premii potrivite stilului tău. Magazinele sunt pregătite cu noile colecții, pentru ținute cool în prima zi de școală, iar shopping-ul este răsplătit cu peste 2.000 de premii.

Ești în căutarea outfit-urilor, rechizitelor și articolelor pentru începutul școlii? La Iulius Mall Cluj te bucuri de shopping la modă, dar și de premii puse pe distracție. Până pe 15 septembrie 2019, te răsplătim pentru cumpărăturile în valoare de minimum 300 de lei din magazinele brandurilor favorite din Iulius Mall cu premii instant.

În fiecare zi, de luni până joi, primii 100 de participanți în campanie primesc un cadou pe loc, iar de vineri până duminică, numărul premiilor acordate zilnic este de 123. Vino cu bonurile fiscale la centrul de premiere din zona Massimo Dutti și ai șansa să fii premiat cu: ceasuri G-Shock cu funcțiuni multiple, care să te ajute să nu întârzii la cursuri, sesiuni de shopping în valoare de 150 de lei la U-Man și Buzz, de unde să-ți alegi piese în tendințe, cecuri în valoare de 100 de lei la Sport Vision, pentru echipamentul complet, vouchere Diverta în valoare de 50 lei, pentru cărțile și rechizitele mult dorite, dar și băuturi răcoritoare sau energizante.

În plus, dacă te-ai înscris în campanie, vei participa automat la tragerea la sorți din 16 septembrie, atunci când vor fi anuntați marii câștigători. Dacă norocul îți surâde, ai șansa să te numeri printre cei cinci școlari norocoși care vor câștiga câte o bicicletă Pegas. Astfel, vei fi vedeta școlii cu modelele young ale brandului autohton și te vei încărca cu energie pe două roți în drumul spre școală sau în timpul liber.

Vino la shopping de #backtoschool în magazinele Iulius Mall Cluj și lasă-te premiat!

 

coral