Cu toții ne dorim să avem parte de produse de calitate, care să fie disponibile rapid, la un preț corect, însă acest lucru poate părea greu de realizat. Îți spunem că este posibil și, împreună, le vom putea obține. Izotec este în căutare de parteneri în județul Cluj, așa că, dacă ai o firmă de construcții sau ești distribuitor de tâmplărie PVC, ne poți contacta pentru servicii de top, evitând pierderi de timp și de bani.

Izotec se numără printre principalii producători de tâmplărie PVC încă din 2004. În prezent, ne dorim să facem o schimbare și să le arătăm clienților noștri că pot avea parte de calitate, viteză și economii pe termen lung în schimbul unui preț corect. Printr-o colaborare cu noi, vom putea ca împreună să ajutăm la educarea pieței pe tema ferestrelor și ușilor termopan și să stabilim noi standarde de calitate. Dorim să le permitem atât clienților noștri, cât și clienților lor să se bucure de cele mai bune produse.

Căutăm parteneri în Cluj!

Dacă ai o firmă de construcții sau vinzi uși și ferestre din termopan și activezi în județul Cluj, poți începe o colaborare cu Izotec dacă:

Îți dorești siguranță și să poți oferi, la rândul tău, produse și servicii de calitate, așa că vrei un furnizor constant, care să poată livra rapid;

Dorești să păstrezi imaginea companiei tale, așa că ai nevoie de un partener care să te poată ajuta să le oferi clienților tăi o experiență plăcută;

Vrei să beneficiezi mereu de stocuri și de prețuri corecte, pentru a te bucura de un cashflow optim și de avantaje financiare;

Vrei să deții mereu controlul în proiectele tale și ai nevoie de un furnizor serios, care să te respecte și să îți ofere la timp serviciile promise;

Îți cunoști bine nevoile, însă vrei să te bucuri de un furnizor care să le înțeleagă și să-ți pună la dispoziție oferte personalizate, dar și informații tehnice prețioase.

Ce îți oferim?

Întotdeauna am creat parteneriate de încredere și am monitorizat atent fiecare pas, de la achiziționarea materialelor până la furnizarea proiectului final. Putem negocia prețurile produselor pe care le oferim, însă calitatea lor nu este negociabilă. Pentru cele mai bune rezultate, ai parte de suportul nostru fără grabă, dar ne vom asigura că materialele ajung la tine rapid.

Izotec pune la dispoziție următoarele:

Un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;

Consiliere și suport oricând ai nevoie;

Produse premium, certificate internațional;

Prețuri corecte și condiții financiare avantajoase;

Livrare rapidă, anumite produse fiind disponibile chiar și in 7 zile;

O experiență memorabilă asigurată de noul tur virtual prin fabrica Izotec, care va fi disponibil începând cu această toamnă.

Știm cât de important este să ai parte de produse de calitate, disponibile la un preț corect și livrate rapid. La Izotec, ne pasă de succesul clienților noștri și vrem ca aceștia să realizeze lucrări cât mai bune, așa că vom respecta de fiecare dată toate aceste criterii esențiale. Vezi mai multe informații pe site-ul Izotec și verifică oferta și cum ne poți contacta.

Imaginea poate fi descărcată de aici. coral