Acum o cunoscuta actrita si o femeie extrem de frumoasa, Jennifer Aniston (50 de ani), a avut o copilarie dificila alaturi de mama care o critica tot timpul si care i-a provocat traume adanci.

Mama lui Jennifer, Nancy Dow, a fost actrita la randul ei si, chiar daca si-a dorit ce e mai bun pentru fiica ei, nu a stiut cum sa se comporte cu o fetita. Inca din primii ani de viata, Jennifer Aniston a observat cum problemele din casnicia parintilor se adancesc si, pana la urma, acestia au divortat.

Ea a ramas in custodia mamei, care a criticat-o continuu, scotandu-i in evidenta toate defectele fizice: ochii prea departati, nasul prea mare, cateva kilograme in plus acumulate la pubertate.

Mai mult, Jennifer a crescut fiind convinsa ca este ”proasta”, fiindca la scoala nu se descurca deloc si nici nu se integra in colectiv din cauza lipsei de incredere in sine. Acasa, avea o mama foarte frumoasa si nu reusea sa ii semene, nici fizic, nici psihic.

Cu tatal ei nu a avut o relatie propriu-zisa, asa ca Jennifer era la ”mila” mamei si a temperamentului ei dificil. Intr-o buna zi, satula de criticile mamei, Jen i-a raspuns rastit, insa Nancy i-a ras in fata, asa ca tanara a invatat sa taca si sa suporte in liniste criticile.

In curand, Jennifer Aniston a aflat ca problemele de la scoala apareau din cauza dislexiei, o tulburare de citit care nu ii permitea sa inteleaga corect textele scrise. Si-a dat seama ca nu este proasta asa cum credea, iar de aici a inceput sa se intrebe daca nu cumva criticile mamei erau, si ele, nejustificate.

coral