Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit după o relație de doi ani. Ruptura dintre cei doi a fost confirmată de către Jessie J. Când toată lumea credea că totul le merge că pe roate cei doi artiști au ales să meargă pe căi separate.

De curând, Jessie J i-a făcut lui Channing Tatum o urare romantică, cu ocazia zilei de naștere a actorului și nimeni nu ar fi crezut că o să se ajungă aici.

Cântăreață Jessie J și actorul Channing Tatum s-au despărțit

Jessie J a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care dansează destul de provocator într-o rochie neagră, alături de care a publicat și descrierea controversată. „Viața că femeie singură pe timp de pandemie”, a scris artista.

Relația celor doi a început în anul 2018, când au fost fotografiați pentru prima dată împreună, iar iubirea dintre ei a fost evidentă pentru toată lumea atunci când artista i-a dedicat o piesă actorului în cadrul unui concert în West Hollywood în septembrie 2019.

Lucrurile intre ei au fost destul de imprevizibile. În anul 2019 au decis să facă o pauză, însă nu au putut sta prea mult departe unul de celălalt. În ianuarie 2020, anunțul mult așteptat de către fani a venit pentru că o sursă a dezvăluit că ei formează din nou un cuplu.

coral