A fost o vreme, la trecerea dintre milenii, cand cuvantul bingo era pe buzele tuturor. Motivul era faptul ca jocul fusese adaptat pentru un spectacol de televiziune. Premiile atragatoare si spectacolul in sine au atras din ce in ce mai multi simpatizanti, ajungandu-se ca, la sfarsitul anilor `90, salile de bingo sa aiba o densitate destul de mare in orase.
Inceputurile jocului in Romania se leaga de fostul mare handbalist Vasile Stanga care, dupa ce si-a incheiat cariera, a deschis,  in parteneriat cu un spaniol,  o sala de bingo in Bucuresti. Au urmat ani de glorie pentru acest joc care insemna socializare, dar si posibilitatea unor castiguri consistente, care puteau fi obtinute fara mari eforturi, intr-un timp foarte scurt. Paradoxal, jocul a rezistat in perioadele de criza economica, dar excluderea sa din programele TV i-a fost aproape fatala.  S-a reincercat introducerea  sa  pe sticla,  cu Horia Brenciu, Romica Tociu , Emil Palade sau Mihai Mitoseru ca prezentatori, dar audienta a fost una foarte scazuta. Cu greu mai gasesti astazi o sala in care sa poti practica acest joc care, in tarile dezvoltate, este inca foarte popular in randul doamnelor si al persoanelor in varsta.

Cei carora le place jocul de bingo au varianta cazinourilor online. Vlad Cazino este platforma de jocuri online cu cea mai buna oferta pentru acest joc. Pe acest site veti gasi 8 camere de bingo online, unde puteti cumpara bilete cu preturi cuprinse intre 0,2 ron si 6 ron: Recreatie, Garajul, Salonul Festiv, Clubul Vampirilor, Valea Liliecilor, Acvariul, Galeria si Mansarda.  Numele camerelor de bingo au legatura cu ghidul in acest cazinou online, simpaticul vampir cu chef de distractie, Vlad.
Jocul de bingo online se joaca dupa reguli foarte asemanatoare jocului de sala. Daca atmosfera dintr-un cazinou online difera foarte mult de cea dintr-o sala, experienta din cadrul unei camere de bingo online poate fi superioara, datorita castigurilor mai mari, bonusurilor de bun venit si loialitate, faptului ca se poate juca de oriunde si in orice moment. Se poate relationa si pe platformele online, prin intermediul ferestrei de chat. Pentru a participa la jocul de bingo online este suficient sa achizitionati bilete si sa dati start jocului. Toate celelalte operatiuni sunt automatizate, inclusiv completarea combinatiilor castigatoare.

Vlad Cazino se remarca printr-o platforma atractiva, bine organizata si usor de folosit. Cei care joaca pe Vlad Cazino se pot bucura de mai multe variante de bingo: cu 75 de bile (varianta americana) , bingo cu 90 de bile (varianta engleza si australiana) sau 75 Bile Variant. Punctele forte ale cazinoului sunt bingo castiguri consistente, programul de loialitate si sistemul de jackpot-uri.
Castigurile de la jocurile de bingo depind de numarul de jucatori care participa, de pretul biletului si de numarul biletelor achizitionate si de combinatiile castigatoare obtinute. O parte din sumele pentru premii sunt transformate in jackpot-uri progresive, cu premii mai mult decat tentante (jackpot-ul Camerei Acvariul a ajuns la peste 570 000 de ron). Programul de loialitate de la Bingo Vlad Cazino este unul foarte interesant. Pentru deblocarea fiecarui nivel, jucatorul primeste o invartire la Roata Loialitatii, unde premiile pot fi tichete gratuite pentru bingo, premii cash sau rotiri gratuite la celelalte jocuri de pe platforma de bingo.

Cei care nu au mai jucat bingo, pot invata regulile acestuia in mod gratuit. Dupa deschiderea unui cont, jucatorul va avea acces gratuit pentru 14 zile in Camera Incepatorului, pentru a se familiariza cu jocul online. Partea frumoasa este aceea ca, desi jocul este gratuit, castigurile sunt reale si te poti bucura de ele.
Jocul de bingo ramane o modalitate distractiva si relaxanta pentru a petrece timpul si, cand norocul este de partea noastra, profitabila. Pentru a beneficia de o experienta placuta, trebuie doar sa gestionam corect fondurile disponibile.

coral