Moldovan Jose Armando, tânărul care i-a șocat pe polițiștii din Dej, după ce l-au prins de trei ori într-un singur an conducând fără eprmis, mai rămâne o lună după gratii, după ce magistrații Curții de Apel Cluj i-au prelungit acestuia măsura preventivă. La data de 16 mai, judecătorul pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Dej emitea mandat de arestare pentru 30 de zile. Tânărul inculpat, originar din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa Năsăud, cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, tânărul a fost identificat şi este cercetat pentru a treia oară în cursul acestui an pentru comiterea aceleiași infracțiuni.

Decizia judecătorilor din Dej la momentul arestării ”În temeiul art. 226, rap. la art.224, art.223 alin.1 lit. d şi alin 2, rap.la art.202 al.1 şi 3 C.P.P. , admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului Moldovan Jose Armando – , cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere”, (3 fapte), prev. şi ped. de art. 335 alin.1 Cod penal, cu aplicarea art. 38 din acelaşi cod,pe o perioadă de 30 de zile, incepand cu data de 16 mai 2018, ora 16.30 şi până la data de 14.06.2018 ora 16.30 inclusiv.

Respinge ca neîntemeiată cererea apărătorului pentru respingerea propunerii de arestare preventivă şi cercetare în stare de libertate, respectiv de înlocuire cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.”

coral