O cantitate de peste o jumătate de tomă de cocaină, ambalată în saci, a fost livrată din greșeală la o fabrică Nestle din Elveția.

Copcaina era ambalată în saci de cafea boabe destinaţi fabricii Nespresso a Nestle, din Romont, în vestul Elveţiei, a declarat joi poliţia cantonală, citată de Reuters, scrie news.ro.

Poliţia a fost informată luni seară de către Nespresso că personalul a găsit o substanţă albă nedefinită în timp ce descărca saci cu boabe de cafea care tocmai sosiseră din Brazilia, a spus poliţia într-un comunicat.

Analizele au arătat că substanţa era cocaină. ”Substanţa în cauză nu a intrat în contact cu niciunul dintre produsele noastre sau cu echipamentele de producţie folosite pentru a face produsele noastre”, a spus Nespresso într-un comunicat trimis prin e-mail. ” Compania a adăugat că ”întrucât o investigaţie a poliţiei este în desfăşurare, nu putem împărtăşi mai multe detalii. Vrem să asigurăm consumatorii că toate produsele noastre sunt sigure pentru a fi consumate”, a spus producătorul de capsule de cafea.

coral