Jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului demisioneaza de la postul de televiziune Realitatea Plus. Andreea Dumitrescu si-a anuntat plecarea printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook si a precizat ca plecarea ei nu are legatura cu politica editoriala.

Jurnalista Andreea Dumitrescu demisioneaza de la Realitatea Plus

„Prima fotografie cu microfonul Realitatii, facuta in graba, la Craiova, de unde trebuia sa intru in direct pe telefon sa povestesc ceva legat de Dragnea. „N-avem pozi cu tine pentru grafica! Trimite-ne una repede! Te sunam acum de live!”

Abia incepusem la ei si n-am pierdut prea mult timp cu formalitati, m-am intors din prima clipa pe teren sa fac ceea ce imi place, iar ei mi-au dat libertatea sa o fac.

Ma despart acum de ei, dar le raman recunoscatoare ca m-au primit cu bratele deschise cand putini au avut dorinta (poate chiar curajul) sa o faca.

Plec din motive independente de oamenii misto pe care i-am gasit aici si alaturi de care sper sa mai am sansa sa lucrez, in lumea asta mica a breslei noastre.

Altfel, oricum, ne revedem pe teren”, este mesajul postat de jurnalista pe Facebook.

Andreea Dumitrescu a intrat in presa in anul 2013, la agentia de presa RNews, apoi s-a angajat la stiripesurse. A debutat in televiziune la Romania TV, iar ulterior a plecat la TVR. Pe vremea cand lucra pentru postul public de televiziune, a fost retrasa de pe PSD deoarece ar fi fost „prea agresiva.”

Jurnalista a fost chemata la sefa stirilor TVR, la inceputul lunii februarie si i s-a spus ca va fi retrasa de pe domeniile pe care le acoperea si ca i se vor da alte domenii, insa jurnalista a anuntat ca isi va da demisia. La scurt timp, si-a anuntat plecarea de la TVR.

A mers la Realitatea TV, iar la una dintre conferintele de presa organizate de Viorica Dancila inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale, a intrebat-o pe candidata PSD care este aria cercului. Andreea Dumitrescu se desparte acum si de Realitatea Plus, fara sa precizeze unde va lucra in continuare. Ea a precizat ca este vorba tot despre un post de stiri. coral