Liviu Iancu, jurnalist la publicația economică Profit.ro, s-a stins din viață. Ziaristul a suferit un infarct în cursul zilei de azi, scrie paginademedia.

Liviu Iancu lucra în presă de peste 20 de ani, în ultima perioadă la Profit.ro. De-a lungul timpului, a lucrat în special pe jurnalism economic și de turism, în redacții precum Mediafax, Național, Business Magazin, Capital și Profit.

Pe lângă activitatea din presă, a semnat și volumul Xanax, carte în care se regăsesc experiențele personale și profesionale. Volumul avea, în opt luni, scria profit.ro, peste 10.000 de exemplare tipărite, în mai multe tiraje.

În urmă cu câțiva ani, Liviu Iancu a fost operat la inimă și i s-a montat un stimulator cardiac. În cartea lui, Xanax, povestește momentul dificil de atunci și căruia a reușit atunci să îi supraviețuiască.

Liviu Iancu avea 45 de ani și lucra în presă de peste 20 de ani, de-a lungul timpului trecând prin redacții precum Mediafax, Național, Business Magazin, Capital, unde a scris pe domeniile economic și turism.

„Colegul nostru Liviu Iancu, cel mai cunoscut jurnalist de turism și autor al romanului Xanax, ne-a părăsit astăzi. Presa pierde un jurnalist extraordinar, cu 20 de ani de experiență într-un domeniu în care a fost cel mai bun, Profit.ro pierde talentul și umorul celui mai bun scriitor din echipa căreia i s-a alăturat din prima zi, în 2015, și un prieten drag. Dumnezeu să te odihnească, Liviu!”, a anunțat Profit.ro.

coral