Dupa ce si-a revenit in urma dependentei de droguri, Macaulay Culkin si-a reluat viata, dar si fanii. Chiar daca acestia nu l-au abandonat in nicio clipa, sustinerea lor este cu atat mai mare, cu cat il vad pe indragitul actor ca a renuntat la cel mai greu viciu – drogurile.

Acum, Macaulay Culkin merge la diverse emisiuni si este foarte aproape de fanii sai. Cum in aceasta perioada incepe sa fie redifuzat „Singur acasa” toata lumea s-a intrebat ce se intampla Macaulay Culkin de fiecare data cand filmul care l-a facut celebru apare la tv. Ei bine, actorul a marturisit ca se intampla ca in aceasta perioada sa fie recunoscut mai des pe strada decat in alta perioada a anului.

In plus, Macaulay Culkin a precizat intr-o emisiune tv ca de multe ori s-a intamplat sa se uite la „Singur acasa” de dragul iubitelor si chiar sa rosteasca si cateva replici doar pentru a le impresiona. „Le-am facut pe plac si m-am uitat. De cele mai multe ori, cand vizionez, mormai replicile. Pastreaza restul, animalule si restul. Sincer, orice ii face pe plac iubitei, sunt dispus sa execut”, a spus Macaulay Culkin.

 

coral