Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca nu promulga Legea bugetului, dupa ce CCR a decis azi ca este constitutionala, si ca retrimite in Parlament.

– Decizia de astazi, a CCR, cu privire la Legea plafoanelor demonstreaza ca PSD legifereaza neconstitutional.

– CCR a decis ca Legea plafoanelor a fost adoptata cu incalcarea tuturor normelor.

– In ceea ce priveste Legea bugetului, nu voi comenta decizia CCR, dar dincolo de asta bugetul este construit pe cifre false.

– Ramane bugetul rusinii nationale.

– Cel mai slab guvern, al imposturii si incompetentei a construit un buhget pe masura sa. E construit pe un scenatriu fantezist, pune in discutie respectarea tratatelor internationale, dar din nefericire si a legislatiei in domeniu.

– Bugetul prezentat de PSD in acest an si votat de majoritatea pesedista a fost gandit pentru a servi intereselor politice a unui grup restrans. PSD urmaeeste o agenda care nu are legatura cu economia si neboilor romenilor.

– In timp ce bugetuil prevede bani multi pentru partide, ni se spune cu cinism ca nu se gasesc bani pentru marirea alocatiilor la timp.

– PSD e disperat sa faca rost de bani. Faptul ca apar peste noapte initiative cum ar fi Ordonanta lacamiei, arata ca nici macar PSD nu crede c bugetul poate fi realiozat.

– Cine va deconta? Cetatenii. Taxe mai mari, cresteri de preturi, aceasta e oferta generoasa a PSD. Degeaba striga PSD ca de vina sunt altii. Principalul vinovat pentru ca Romania nu s-a dezvoltat e PSD.

– Nu voi ezita nicio clipa sa contest orice masura care afecteaza cetatenii si economia de piata. Vedem cum propaganda poesedista repeta obsesiv ca bugetul este unul ainvestitiilor, dar in realiotatea bugetul prevede o reducere semnificativa a investitiilor din bugetele locale.

– Intreb si eu acum? Cine a oprit PSD sa faca investitii majore sa faca investitii pana acum? De ce albirea dosarelor PSD continua sa fie prioritatea zero, in locul construirii de spitale si autostrazi.

– Guvernarea PSD a esuat. Sa plece de la guvernare si sa lase pe altii care se pricep. PSD este singurul vinovat pentru intarzierea bugetului.

– Voi retrimite Parlamentului pentru corectura Legea Bugetului. coral