Este unul dintre cei mai celebri prezentatori și nu se gândea vreodată că va ajunge atât de celebru. A terminat Liceul militar, iar într-o poză în care are 17 ani cu greu îl poți recunoaște.

Recunoști personajul?

Acum este o figură cunoscută în lumea televiziunii. A devenit unul dintre prezentatorii de notorietae, datorită unui format de succes. Cu toate că a terminat Liceul Militar, destinul la orientat către o altfel de carieră. Într-o fotografie în care are 17 ani, cu greu îl poți recunoaște, informează wowbiz.ro.

Este vorba despre omul de televiziune și bloggerul de parenting Dan Cruceru. Ajuns la vârsta de 39 de ani, este un bărbat împlinit. Are o familie frumoasă și o carieră demnă de lăudat. Prezentatorul Survivor România, a dezvăluit într-un interviu recent, ce însemană pentru el Ziua Națională a României.

Dan Cruceru spune că 1 Decembrie reprezintă pentru el o zi a defilării. În cei patru ani de liceu militar a experimentat acest lucru și știa că totul trebuia să fie perfect pentru o astfel de zi specială. Efortul era unul pe măsură, luni întregi se pregătea pentru marele eveniment, al paradei militare. Totodată, a mai spus el, orele petrecute în frig nu erau deloc plăcute.

“1 Decembrie înseamnă pentru mine, ziua defilării. În cei patru ani de liceu militar, știam că în ziua asta totul trebuie să fie șnur. Munceam săptămâni întregi înainte, lustruiam bocancii și până și nasturii uniformei, străluceam. Era, însă, și chinuitor pentru un adolescent, cu gândul mai degrabă la cărți și iubiri, decât la pasul de defilare. Până la urmă, câteva ore de stat în frig nu aveau cum să fie pe placul nimănui”, își amintește Taticool Dan Cruceru, prezentatorul reality show-ului “Survivor România” de la Kanal D.

Atunci când a aplicat pentru a intra la Liceul Militar, a intrat pe locu al 5-lea, la unul dintre cele mai bune licee din țară, din Breaza. Concurența a fost pentru 20 de locuri.

“Am dat la Liceul Militar pentru că îmi doream să studiez la unul dintre cele mai bune licee din țară. În Focșani, nu există nimic comparativ, așa că mi-am încercat norocul la Liceul Militar Breaza. Am intrat al cincilea, pe o concurență de peste 20 pe loc”, spune, și acum mândru de el, Dan Cruceru.

Cu toate că a terminat Liceul Militar Breaza, Dan Cruceru este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, a făcut master de Management si Resurse Umane la SNSPA. De-a lungul timpului, a fost jurnalist pe domeniul politic, a prezentat știri și emisiuni mondene. De altfel, în urmă cu câțiva ani, a devenit și blogger, mai exact, are un blog de parenting de succes. De aceea este cunsocut ca Taticool.

Dan Cruceru a cunoscut-o pe soția lui Cristina Pocora atunci când lucra la jurnalist pe domeniul politic, în anul 2007.

„Eram jurnalist in zona politicului si ne intersectam ocazional. In vara lui 2007, intr-o deplasare mai relaxata la mare, am reusit sa stam mai mult de vorba si sa ne dam seama ca ne completam. De abia prin toamna, insa, am reusit sa pun la punct un plan de a o convinge sa accepte o invitatie din partea mea la o cafea. A acceptat si, de atunci, n-a mai scapat de mine. Numai 38ca acum facem cu schimbul in privinta invitatiei la cafea”, declara Dan Cruceru (38 de ani) într-un interviu pentru ziare.com. coral