Gest nobil al unei femei din Florești, care și-a făcut public orarul de muncă și traseul pe care îl parcurge pentru a ajunge la job, astfel încât cine vrea să îi ocupe locul de parcare cât timp ea este plecată să o facă liniștit.

De asemenea, femeia se oferă și să transporte o persoană la Cluj în fiecare dimineață, pentru a mai decongestiona traficul sufocant dintre Florești și Cluj, totul în mod gratuit.

"Plec zilnic la 7:30 din Florești Str Muzeul Apei către Cluj. Traseul este Calea Florești – Clinicilor – Avram Iancu – Bulevardul Titulescu – Vaida Voevod (Iulius Mall)
Luam o colegă cu mine aproape zilnic, acum vin singură în mașina așa că anunț pe oricare vecin floreștean că am loc în mașina gratuit pe traseul acesta – practic traversez tot orașul.
Cine vrea să vină cu mine, nu vă costă nimic, doar mai eliberăm din trafic 
Totodată vă anunț că zilnic între 8.30-16.30 locul meu de parcare este disponibil pt oricine are treabă în zonă. Evident tot gratuit. Las poza cu locul de parcare din față de la EasyBox – Profi Muzeul", arată femeia într-o postare pe facebook, care a strâns sute de like-uri.

Felicitări și din partea noastră pentru gest!

 

 

coral