Universitatea Cluj a anunțat că se va alătura campaniei de strângere de fonduri pentru Luca Tiago Miclăuș, fiul fostului jucător de la CFR, Casian Miclăuș. Clubul va scoate la licitație un tricou de joc semnat de jucătorii „U” Cluj, iar suma strânsă va merge către familia Miclăuș, pentru a-l ajuta pe băiețel.

”FC Universitatea Cluj se alătură cauzei fostului fotbalist Casian Miclăuș, care are nevoie de sprijin în aceste clipe dificile pentru familia sa. La doar nouă luni, fiul său Tiago Lucas Miclăuș a fost diagnosticat cu o formă de leucemie foarte agresivă: Leucemie Mieloblastică Acută M7.

Clubul nostru scoate la licitație un tricou de joc semnat de „studenți”. Licitația va porni de la suma de 500 de lei și va fi deschisă până pe data de 28 noiembrie (ora 19:19). Persoana care va licita cel mai mult în secțiunea de comentarii a acestei postări, va trebui să facă ulterior dovada plății în contul lui Casian, iar apoi va putea intra în posesia tricoului”, a declarat clubul pe Facebook.

Luca Tiago Miclăuș a fost diagnosticat la numai 9 luni cu o boală cumplită: Leucemie Mieloblastică Acută M7, o formă de leucemie foarte rară și foarte agresivă. Imediat după diagnosticare, micuțul a început chimioterapia la Cluj. Însă, pentru ca Tiago să aibă o șansă la viață are nevoie de un transplant de celule stem, care se poate realiza la o clinică din străinătate și care este extrem de costisitor.

Altă echipă angajată în campanie: Farul Constanța

Jucătorii, împreună cu staff-ul tehnic, al celor de la Farul Constanța au fost printre primii donatori pentru băiatul lui Casian Miclăuș, fostul jucător CFR Cluj. Aceștia au scos l-a licitație un tricou semnat atât de jucători cât și de Gheorghe Hagi, banii proveniți de pe urma acestuia urmând să ajungă la familia Miclăuș.

”Licitația DUREAZA pană marți 22.11.2022 ORA 16⁰⁰, și începe de la suma de 600 lei, iar suma minimă cu care se poate plusa este de 50 de lei.

 Licitațiile minorilor vor fi luate în considerare după ce unul din părinți va confirma licitația.

 Dacă se va licita in ultimele 5 minute licitația se va prelungi cu 5 minute pentru a oferi timp și celui care vrea sa mai liciteze.

 15⁵⁵ (licitația se va prelungi pana 16⁰⁵) și tot așa…

Astfel licitația se va închide după 5 minute de la ultima ofertă.

Câștigătorul licitației VIREAZĂ banii în UNUL DIN conturile PĂRINȚILOR băiețelului, cu mențiunea “licitație tricou FARUL”, a declarat Leonard Țăpîrdea pe Facebook.

Grupul de Facebook unde poate fi urmărită situația.

Cine vrea să fie alături de Tiago în această luptă poate dona în următoarele conturi:

Nume: Gîrda Cristina-Roxana

IBAN Banca TRANSILVANIA:

RO89BTRL01301201C69471XX

SWIFT: BTRLRO22

Moneda: RON

Nume: Miclăuș Casian Vasile

IBAN Banca BRD:

RO09BRDE130SV55648721300

SWIFT: BRDEROBU

Moneda: EURO

Nume: Miclăuș Casian Vasile

Banca REVOLUT

Tel. +40758704336

Sursa: Monitorul de Cluj coral