Iti doresti sa te muti la casa, dar deocamdata nu stii care sunt elementele pe care ar trebui sa le iei in considerare, pentru a face o investitie potrivita?

Descopera din randurile de mai jos care sunt detaliile pe care trebuie sa le verifici! Incepand de la hidroizolatii fundatii, pana la materialele folosite pentru ridicarea imobilului, pozitionarea geografica a acestuia si pana la compartimentare, toate sunt extrem de importante!

Hidroizolatii fundatii – ce sunt?

Hidroizolatiile reprezinta lucrari extrem de importante, care contribuie la rezistenta imobilului pe termen lung. In acest sens, trebuie sa stii ca pe piata exista foarte multe tipuri de materiale hidroizolante din care poti alege: de la membranele bituminoase, pana la cele sintetice sau membranele lichide, pe toate trebuie sa le studiezi cu atentie, inainte de a lua o decizie.

Datorita hidroizolatiilor, infiltratiile de apa sunt prevenite eficient. Mai mult, microorganismele daunatoare sunt tinute la distanta, asa ca te poti bucura de confort pe termen lung.

Din ce materiale este realizat imobilul?

Printre cele mai bune case, pe care trebuie sa le ai in vedere se numara cele ridicate din caramida. De ce? Caramida are rolul de a retine caldura iarna si de a pastra racoare in interior in timpul verii. Mai mult, caramida este mult mai rezistenta decat BCA-ul sau alte materiale folosite in constructii, asigurandu-ti confort pe termen lung.

Unde se afla casa?

Un alt element esential, pe care trebuie sa il iei in considerare, inainte de a cumpara o casa este referitor la pozitia geografica a acesteia. Mai mult, gandeste-te si la proximitatea fata de centrul orasului, pentru a-ti forma o idee despre cat de usor iti va fi sa ajungi la destinatie atunci cand pleci de acasa.

Compartimentare

Bineinteles, gandeste-te si la felul in care iti doresti sa fie compartimentata casa! In acest sens, trebuie sa te gandesti la numarul membrilor familiei: daca ai unul sau doi copii, indicat este sa le oferi fiecaruia o camera proprie, in care sa se simta comod. In acelasi timp, trebuie sa stii ca viitoarea ta casa poate avea una sau doi bai, dar si un living spatios, in care sa petreci timp de calitate alaturi de cei dragi!

Canalizare

Nu putine sunt imobilele prevazute cu fosa septica in prezent, insa recomandat este sa te indrepti catre un imobil care are canalizare. Este vorba despre un aspect extrem de important, care conteaza pe termen lung si care iti asigura liniste. In loc sa cheltuiesti sume importante de bani pentru a beneficia de serviciile unei vidanje, cel mai bine este sa investesti intr-o casa care are deja canalizarea gata facuta.

Apa curenta

Nu uita sa verifici daca imobilul care iti place este dotat cu apa curenta. Putul cu hidrofor nu reprezinta o solutie propice pe termen lung.

Geamuri

In ceea ce priveste geamurile, ele trebuie sa fie rezistente, realizate din termopane de calitate. Daca vrei un plus de confort, alege geamurile de tip tripan: acestea iti asigura o izolatie excelenta atat in timpul verii, cat si in timpul iernii.

Hidroizolații-terase.ro este o companie specializata in realizarea celor mai bune tipuri de hidroizolatii atat la nivelul fundatiilor de imobile rezidentiale, cat si la nivelul teraselor. Serviciile pe care expertii le ofera in domeniul constructiilor sunt unele excelente, care contribuie la rezistenta pe termen lung, prevenind necesitatea unor reparatii la nivelul structurii imobilului.

 

coral