O gluma sinistra facuta de un vlogger celebru a pus pe jar autoritatile, atunci cand peste tot in spatiul public s-a difuzat informatia ca telefonul Luizei Melencu, una dintre fetele despre care Gheorghe Dinca a sustinut ca le-a ucis, a devenit activ!

In cursul zilei de joi, toate site-urile de stiri anuntau ca telefonul Luizei Melencu, una dintre cele doua adolescente pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis, a fost folosit miercuri noaptea. O colega a Luizei l-a sunat pe bunicul acesteia si i-a spus ca la ora 0:56, Luiza a parasit grupul de WhatsApp in care discuta cu colegii ei, semn ca telefonul ei este folosit de cineva.

Povestea telefonului-“fantoma”

Bunicul fetei spune ca a contactat autoritatile in legatura cu acest lucru. ”A sunat o prietena a Luizei. Avea si un cont pe WhatsApp si pana acum a fost activ contul, iar de aseara, de la ora 1.00, i-a sters contul. (n. red. – bunicul se refera la faptul ca la ora respectiva apare ca Luiza a iesit din acel grup) (…) Iarasi e ceva ciudat, pentru ca ei n-au gasit… Avea doua cartele, una de Romtelecom, si mai avea o cartela de Orange, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat niste colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum… Inseamna ca telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, si incepand de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (…) am dat telefon procurorului de la Craiova, ca ne-a lasat cineva un telefon, si am dat telefon acolo si au luat legatura cu fata asta“, a declarat acesta.

In mod cert, inclusiv anchetatorii s-au sesizat in acest caz, dupa ce s-a raspandit aceasta informatie… falsa!

Telefonul Luizei, arma razbunarii?!

S-a aflat ca in spatele ”telefonului disparut” se afla de fapt o farsa sinistra facuta de un vlogger extrem de cunoscut, care are circa 400.000 de fani numai pe Instagram! Baiatul a considerat ca cea mai dulce arma pentru a se razbuna pentru ca a fost refuzat de o fata din Cluj este sa-i faca numarul de telefon public… si sa anunte peste tot ca ea este de fapt Luiza!

Asa s-a trezit sarmana fata cu sute de mesaje in telefon, foarte multa lume intreband, cu disperare, daca ea este intr-adevar Luiza. Vloggerul nu s-a gandit nicio clipa cat va fi de afectata familia Luizei atunci cand va afla ca a fost doar o gluma sinistra!

Despre Luiza, fata disparuta in aprilie 2019, Gheorghe Dinca a spus ca a omorat-o in ziua in care a luat-o la ocazie si, la fel ca in cazul Alexandrei, i-ar fi ars cadavrul.

Fiica lui Gheorghe Dinca: ”Daca e adevarat ce a facut, nu o sa-l iert”

Fiica lui Gheorghe Dinca a declarat ca nu o sa-si ierte tatal, daca va fi gasit vinovat pentru crimele din Caracal si a adaugat ca acesta nu a fost niciodata un om violent, de aceea familia a fost socata de acuzatiile care i se aduc.

„E distrusa (mama sa, n.r.). Legat de mama mea o sa fie niste declaratii. (…) Eu nu scuz, daca e adevarat ceea ce a facut nu o sa-l iert. Nu am cuvinte sa ma exprim daca e fapta, sa fim intelesi. Mama mea nu are nicio legatura. Nu a lucrat niciodata – nici tatal – in Bari sau pe langa Bari sau in zona de sud. Nu exista asa ceva. Mama mea a lucrat pana in ultima zi – acte au fost depuse la autoritati – a lucrat cu carte de munca intr-un restaurant. Nu in zona Bari”, a declarat fiica lui Gheorghe Dinca, la Antena3.

Daniela Dinca a mai spus ca tatal sau nu i-a lovit niciodata.

„Nu a fost niciodata violent, sa ne bata sau sa-i rupa mamei o mana sau sa innegreasca un ochi. (…) Niciunul nu e implicat in niciun trafic. Si se poate verifica. (…) Eu stiu ca lucra intr-un service, nu lipsea niciodata, mai mult de ora 10-11 nu stiu sa fi plecat. (…) In ziua de azi nu mai bagi mana in foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere si al familiei, am fost foarte socati sa aflam aceasta fapta. Se pare ca pana in momentul de fata sunt indicii ca ar fi facut. Nu vreau sa ma gandesc ce simt parintii aia, pentru ca oricum sunt mai distrusi decat noi, sunt doua dureri diferite, a lor mai mare decat a noastra”, a mai spus aceasta.

Fiica principalului suspect al crimelor din Caracal spune ca vrea sa fie incheiata ancheta ca sa-si poata privi tatal: „As vrea sa-l privesc in ochi sa-l intreb sa vad daca a facut si daca s-a gandut o clipa la acei copii si la copiii lui”, a mai declarat fiica lui Gheorghe Dinca. coral