Tu ce-ți dorești cel mai mult? Să ai bani și… să călătorești, desigur. Că lumea asta e atât de frumoasă și sunt o mulțime de locuri de văzut. Mai ales peste ocean, acolo unde nici poate nici n-ai sperat vreodată să ajungi.

Hai să-ți dăm o veste bună: acum e posibil să le ai pe amândouă! Exact, ai șansa să câștigi foarte bine și să vezi locuri de neuitat.

Gloria Agency face lucrurile astea reale pentru tine. Îți garantăm cel mai bun job de model de videochat în București. Unul la care se câștigă, în medie, 5.000 dolari pe lună. În același timp, îți premiem performanța prin vacanțe de vis.

Hai să-ți dăm mai multe detalii despre asta!

Visul tău e misiunea noastră

Videochatul în București îți dă o șansă enormă să-ți împlinești visele. De asta și ne place să spunem la Gloria Agency că “Your dream is our mission”. Mai mult decât o misiune, asta e și pasiunea noastră: să te ajutăm să ajungi unde ți-a dorit.

Totul începe cu banii. Ei stau la baza oricărui vis. Imediat cum te angajezi la noi, începem să lucrăm împreună pentru independența ta financiară. În primele tale 3 luni ca model, îți oferim 65% procent. Dacă vrei, poți alege un venit minim garantat de 12000 lei.

Asta e doar baza. De aici plecăm. Suntem însă sigure că poți depăși ușor acest prag chiar înainte de 3 luni. Mai ales dacă știi bine engleza și ai grijă de aspectul tău. În privința look-ului, te ajutăm și noi ca să arăți impecabil. Plus că îți punem în evidență frumusețea prin ședințe foto-video făcute de echipa noastră profesionistă.

Și pe partea de training, simți din start un sprijin extraordinar. Suntem lângă tine cu sfaturi, cu idei, cu organizarea programului. Gloria Agency are parteneriate cu cele mari site-uri de videochat din lume. Statutul ăsta îți aduce ție, ca model, avantaje speciale.

Pe scurt, te ajutăm din toate punctele de vedere ca să faci progrese rapid. Avem modele care reușesc în repetate rânduri să fie Nr. 1 în lume la încasări pe LiveJasmin, cel mai important site de videochat din lume.

Și ele au pornit ca tine, de la zero. Au fost începătoare, iar acum reușesc să aibă și încasări de peste 60.000 dolari la perioadă. Așa cum pot ele, poți și tu să ajungi în zona marii performanțe.

Succesul în videochat te duce în vacanțe exotice

Banii înseamnă enorm pentru tine, știm asta. Și ne bucurăm să fim parte a acestui mic miracol pentru tine: faptul că poți să pășești în altă lume. Că totul devine mai frumos pentru tine. Vrem însă să mergem și mai departe, să continuăm această mare schimbare în bine.

Care ar putea fi această continuare dacă nu vacanțele peste mări și țări? La Gloria Agency organizăm de 2 ori pe an excursii cu modelele noastre în Statele Unite. Cel mai mult ne place în Los Angeles, la Las Vegas și în Miami. Acolo te invităm și pe tine.

Asta e o ocazie grozavă să vezi niște locuri cu adevărat fantastice. Luăm cu noi și echipa foto-video, ca să-ți facă o mulțime de poze și filme extraordinare. În felul ăsta le arăți membrilor tăi că ești un model premium, că merită să-ți caute și să-ți aprecieze compania online.

În America îmbinăm întotdeauna utilul cu plăcutul. Pe lângă participarea la mari evenimente internaționale dedicate videochatului, ne bucurăm de experiențe inedite. De exemplu, poți zbura și tu cu elicopterul deasupra Marelui Canion. Sau să ai senzații tari la o fermă de aligatori, în Florida.

Îți poți închipui de câte trăiri minunate o să ai parte. Și câte vei avea de povestit acasă. Totul depinde doar de tine să fii un model serios și să te ții de treabă. Din momentul în care vedem că vrei să câștigi mai mult, apoi și mai mult, avem șanse să ajungem la recorduri de încasări. Și, desigur, te invităm cu drag să ne însoțești în America.

Sună tentant și pentru tine? Te așteptăm cu brațele larg deschise la Gloria Agency!

Contacteaz-o acum pe Adina, colega noastră de la HR, la telefon: 0729 330 330!

 

 

 

 

  coral