Razboiul din familia Madalinei Manole nu s-a stins nici la noua ani de la moartea artistei. Petru Mircea, vaduvul cantaretei, si-a crescut fiul departe de bunicii materni si refuza si acum sa le permita apropierea de copil.

Ruptura dintre Petru Mircea si rudele Madalinei s-a produs imediat dupa sinuciderea ei, in iulie 2010. Atunci, mama si tatal cantaretei si-au acuzat ginerele ca le-a impins fiica la moarte, ca din cauza lui ar fi ales artista sa-si curme zilele.

In replica, barbatul a rupt legaturile cu ei si a impiedicat orice intalnire, fie si accidentala, cu nepotul lor, fiul Madalinei, care la moartea ei avea 1 an. Si in prezent respecta acelasi tipar. Petru Mircea junior are acum 10 ani, dar nu si-a cunoscut bunicii, nici unchiul.

Intre timp, mama Madalinei a murit (in 2017), dar razboiul nu s-a sfarsit. Tatal si fratele Madalinei tot n-au acces la nepot.

Petru Mircea face tot ce-i sta in putinta pentru a-i evita. Chiar si la cimitir, la mormantul vedetei, unde merge des, insotit de fiul lui, ca sa aseze un buchet de flori si sa aprinda o lumanare, merge la ore foarte matinale, imediat dupa deschidere, ca sa nu dea nas in nas cu rudele nedorite.

”Nu vrea sa se intalneasca cu nimeni la cimitir cand e cu fiul sau. S-a jurat ca va face tot posibilul ca baiatul sa nu intre in contact cu rudele Madalinei. Baiatul cere des sa mearga la cimitir, sa vorbeasca acolo cu mama lui, ii duce flori. Odata ne-am intersectat cu ei, iar Petru avut grija sa dispara foarte repede cu copilul”, ne-a declarat o persoana care i-a fost apropiata Madalinei Manole.

coral