News Flash:

La nivelul județului Cluj nu există drumuri județene închise sau blocate circulației rutiere

11 Decembrie 2019
948 Vizualizari | 0 Comentarii
Polei

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de miercuri, 11 decembrie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

De asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de marți, 10 decembrie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 61 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 11 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi, se acţiona pe 7 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate de 11 tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 2 drumuri judeţene, cu un utilaj. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate însumată de 15 tone de material antiderapant.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri, s-a intervenit pe 7 drumuri judeţene, cu un utilaj.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

drum judetean circulatie polei sezon rece material antiderapant
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 33 queries | Mysql time :0.074694 (s)