News Flash:

La nivelul județului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier

12 Decembrie 2019
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
polei

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de joi, 12 decembrie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

De asemenea, din cauza temperaturilor apropiate de zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 11 decembrie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 56 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 7 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi a acestei dimineţi, se acţiona pe 12 drumuri judeţene, cu 4 utilaje.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi zona de munte, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 2 drumuri judeţene, cu 2 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe un drum judeţean, cu un utilaj. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate însumată de 29 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, atât în cursul zilei de ieri, cât și la această oră, starea drumurilor nu a impus nicio intervenție specifică.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

drum judetean circulatie polei sezon rece material antiderapant
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1978 (s) | 25 queries | Mysql time :0.094245 (s)