In urma cu trei luni, Lavinia Parva aducea pe lume un baietel perfect sanatos. Sotia lui Stefan Banica si-a revenit spectaculos dupa sarcina, iar acum poate imbraca din nou rochii mini. Proaspata mamica a intors toate privirile in parc.

La un moment dat, Lavinia Parva pierduse lupta cu kilogramele, ceea ce era destul de normal, avand in vedere ca era insarcinata. Sotia lui Stefan Banica a slabit foarte mult dupa ce a nascut, iar acum, la trei luni dupa ce l-a adus pe lume pe Alexandru, bruneta a inceput sa poarte rochii mini, din nou.

Proaspata mamica a iesit in parc cu micutul Alexandru, iar aceasta atras toate privirile celor din jur cu tinuta ei. In timpul sarcinii, Lavinia Parva s-a ingrasat 20 de kilograme si acum spera sa reuseasca sa le dea jos pe toate.

‘Am mancat cam tot ce am poftit (n.r. in sarcina). Mi-au placut foarte tare fructele. Am mancat multe gutui. Am luat destul de multicele kilograme in sarcina, am retinut multa apa, dar lucrul asta s-a rezolvat imediat dupa ce am nascut. Mi-as dori sa ajung foarte repede poate mai slaba decat inainte. Nu este asta o problema’, a dezvaluit Lavinia in iulie la sfarsit.

Cum este Stefan Banica in rolul de tatic

In ceea ce priveste relatia lui Stefan Banica cu fiul sau, Alexandru, Lavinia a povestit ca „taticul este foarte cool, Stefan este un tata foarte cool. Este indragosit peste cap de el’ .

Alexandru s-a nascut pe data de 16 mai si este primul copil al Laviniei si al treilea copil al lui Stefan Banica, acesta mai avand o fiica, Violeta (11), provenita din mariajul cu Andreea Marin, si un fiu, Radu Stefan (17), provenit din relatia pe care a avut-o cu Camelia Constantinescu.

coral