Lavinia Pirva este foarte fericita in postura de viitoare mamica si de-abia asteapta momentul in care va tine in brate bebelusul. Pana atunci, insa, timpul trece foarte repede, iar Lavinia adauga… kilogram dupa kilogram. Vedeta urmeaza sa nasca la inceputul lunii, dar nu are deloc stare.

Sotia lui Stefan Banica Jr. prefera sa se descurce singura, desi nu mai este atat de slabuta incat sa se miste cu usurinta. Cele mai recente imagini cu vedeta au fost surprinse de Click.ro.

S-au casatorit in secret!

Stefan Banica Jr. s-a casatorit in secret cu iubita lui, Lavinia Parva, iar informatia a facut ocolul internetului, anul trecut, la inceputul toamnei. Nu au existat insa detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru ca evenimentul s-a petrecut departe de ochii curiosilor, in Bulgaria!

Nici prietenii apropiati nu au avut habar de nimic. Ei au fost chemati la un hotel din Balcic, sub un anume pretext. Li s-a spus ca artistul isi va sarbatori ziua de nastere in avans, printr-o petrecere. Numai ca primele semne de intrebare au aparut la acel moment, pentru ca Stefan este nascut pe 18 octombrie.

Chiar si asa, invitatii au ”muscat ” nada, dar s-au trezit in fata faptului implinit, adica la nunta lui Stefan cu Lavinia. Petrecerea a fost extrem de reusita, mai ales ca invitatii au fost cu atentie selectati pentru evenimentul care s-a vrut intim si… secret!   

coral