Lavinia Pirva a nascut in urma cu doar doua luni. Vedeta si Stefan Banica Jr. au devenit parinti pentru prima oara si sunt foarte fericiti ca familia lor s-a marit.

Lavinia Pirva nu a zabovit prea mult si pare decisa sa nu isi lase cariera muzicala pe plan secund, astfel ca recent a lansat un nou videoclip. Chiar daca acesta a fost filmat inainte de a naste, vedeta a publicat o fotografie recenta, prin care le-a dat peste nas tuturor celor care au criticat-o ca s-a ingrasat prea mult in timpul sarcinii.

Baietelul Laviniei Pirva si al lui Stefan Banica Jr a primit numele Alexandru

"Sunt fericit pentru ca a venit pe lume fiul meu cel mic, haios si sanatos, Alexandru Banica. Eu si sotia mea va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in aceasta perioada, pentrul faptul ca ne-ati respectat intimitatea si pentru mesajele frumoase", a scris Stefan Banica Jr. pe Facebook.

Stefan Banica si Lavinia Parva s-au casatorit civil, in 2017, dupa sase ani de relatie. Cei doi si-au oficializat relatia in mare secret, luandu-si prin surprindere prietenii, care au fost invitati la petrecere fara a sti, initial, ce sarbatoresc.

Stefan Banica mai are o fetita, in varsta de 11 ani, din casatoria cu Andreea Marin (2006-2013) si un baiat in varsta de 17 ani, Radu Stefan Banica, dintr-o relatie de cinci ani cu Camelia Constantinescu.

Le-a dedicat câte o piesă fiecărei soţii

Dragostea este o bună sursă de inspiraţie pentru Ştefan. Laviniei i-a dedicat recent piesa ”Ea mi-a pus cătuşe”, în care solistul recunoaşte că s-a predat în faţa dragostei: ”Ea mi-a pus cătuşele/ Inima mi-a furat, fără glas m-a lăsat”.

Mihaelei Rădulescu, de care a divorţat în 1999, după o căsnicie de 5 ani, i-a compus piesa ”Bubulina”, cu versuri amuzante :”Bubulina, gospodina/ Îţi găteşte până când cade lumina/, N-are pace, până nu îţi face ce-ţi place”.

Iar pe Andreea Marin, cu care are o fiică, pe Violeta (10 ani), Ştefan a invitat-o la filmările clipului ”Te iubesc, femeie”, în care îi declara dragostea: ”O vreau aşa cum este ea/ Sunt norocos că e a mea”. Bănică a mai bifat însă o relaţie, cu Camelia Constantinescu, cu care are un fiu, pe Radu Ştefan (14 ani). coral