Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr se pregatesc de venirea pe lume a bebelusului.

Artista si partenerul ei de viata au mers impreuna la un centru comercial de fite din Capitala pentru a cumpara mobila pentru camera copilasului care se va naste in curand. Lavinia Pirva si Stefan Banica nu au mers singuri la cumparaturi, ci cu o prietena draga, nimeni alta decat Emilia Popescu, apropiata a familiei si partenera de scena a cantaretului si actorului.

Lavinia Pirva, Stefan Banica si Emilia Popescu, impreuna la cumparaturi pentru bebelus

Lavinia si Emilia Popescu s-au imbratisat la revedere, apoi, impreuna cu Stefan Banica Jr, au intrat in magazinul de mobila in cautarea pieselor potrivite pentru camera bebelusului, primul lor copil impreuna si al treilea al lui Banica Jr.

Dupa ce au zabovit ceva timp in magazinul de mobila, cei trei buni prieteni au parasit centrul comercial tot impreuna, sfatuindu-se probabil in privinta achizitiilor care vor fi facute pentru cel mic.

In imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro se vede ca burtica Laviniei Pirva a crescut destul de mult in ultimul timp. Emilia Popescu si sotia lui Stefan Banica sunt foarte apropiate si petrec mult timp impreuna, Lavinia apreciind-o foarte mult pe colega de scena a sotului ei, o actrita foarte indragita in Romania.

coral