Părintele Arsenie Boca a fost cunoscut credincioșilor ca fiind Părintele Ardealului și a lăsat creștinilor numeroase rugăciuni, pilde și chiar leacuri pentru sănătate!

Dacă ai o problemă de sănătate, o boală sau un necaz, atunci iată cum poți scăpa rapid de probleme!

Părintele Arsenie Boca a fost cunoscut credincioșilor ca fiind Părintele Ardealului și a lăsat creștinilor numeroase rugăciuni, pilde și chiar leacuri pentru sănătate! Dacă ai o problemă de sănătate, o boală sau un necaz, atunci iată cum poți scăpa rapid de probleme!

Credincioșii care se confruntă cu o încercare grea pot cere ajutor divin folosind două dintre cele mai puternice rugăciuni. În plus, părintele Arsenie Boca a lăsat chiar și leacuri vindecătoare pentru ca cei bolnavi să se facă bine.

Unul dintre acestea se referă la cei care suferă de pietre, totul fiind relatat într-una dintre scrierile despre biografia părintelui Arsenie Boca.

„O femeie avea pietre la fiere si a mers la parintele Arsenie. Era programata pentru operatie inca parintele i-a spus ” ma, nu te du la nici o operatie; tu fa ce-ti spun eu. Cand te duci acasa sa te duci sa iti cumperi si sa iti face ceai de limba cerbului cu coaja de portocala, dar neindulcit. Bea asa timp de cateva luni, 2-3 luni, bea asa in loc de apa si apoi du-te la control.”

Sfaturi şi îndemnuri ale Părintelui Arsenie Boca:

– Bolile încep de la suflet, de la minte, de la concepţia despre lume, de la dezechilibrul mintal.
– Paralizia loveşte de obicei pe cei nesătui de avere şi poate fi moştenită.
– De obicei pătimesc de cancer cei care nu postesc niciodată. Cancerul încă nu are leac şi apare fără alte explicaţii, decât ca o frână pedepsitoare a desfrânării stomacului. Se vede că prin el se pedepseşte lăcomia mâncărilor şi obârşia desfrânării.
– Bătrâneţea-i un cavou ajutător… Să nu cârtim la necazuri.
– Fumatul slăbeşte nu numai plămânii, ci şi mintea omului, încât credinţa nu o mai vezi atât de curat.
– Cei bolnavi să ţină regimul bolii în loc de post.

Parintele Arsenie Boca sfatuia ca atunci cand avem o problemă de sănătate să spunem de nouă ori rugăciunea „Tatăl Nostru”, urmată apoi de rugăciunea inimii. Iată mai jos textele:

1. „Tatal nostru/Care esti in ceruri/Sfinteasca-se numele Tau/Vie imparatia Ta
Faca-se voia Ta/Precum in cer asa si pre Pamant/Painea noastra cea de toate zilele/Da-ne-o noua astazi/Si ne iarta noua gresalele noastre/Precum si noi iertam gresitilor nostri/Si nu ne duce pre noi in ispita/Ci ne izbaveste de cel rau/Ca a Ta este imparatia/Puterea si Slava/In numele Tatalui/Al Fiului/Al Sfantului Duh/Amin”

2. Rugăciunea inimii: „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine … (numele)”.

Aceste doua rugaciuni pot fi retinute usor si pot fi spuse oricând simțit nevoia de a cere ajutor divin sau vindecare pentru diferitele boli sau probleme de sănătate. sursa:a1.ro coral