Leo de la Strehaia pare sa fie extrem de revoltat dupa ce Daniela Crudu a fost batuta de iubitul ei, un croat misterios, si a ajuns la Urgentele de la Spitalul Universitar intr-o stare deplorabila.

Relatia dintre Leo de la Strehaia si Daniela Crudu este una cu multa istorie savuroasa in spate: ea si-a pierdut primul job din cauza lui, iar el a ramas cu buzele umflate dupa ce i-a platit 10.000 de euro pentru servicii care nu au avut loc.

Cu toate acestea, Leo de la Strehaia este revoltat de ceea ce s-a intamplat in dimineata zilei de duminica, atunci cand Daniela Crudu a fost batuta de iubitul ei. ”Ala e un huligan, Daniela Crudu nu merita asa ceva. Pai, sa ne intelegem: eu i-am dat 10.000 de euro si tot nu am batut-o, desi mi-a tras teapa. Dar eu nu sunt o bruta, eu nu bat femeile, mi se pare penibil ca un barbat sa bata o femeie, indiferent de i-ar fi facut. Faci scandal, te certi, dar nu o bati”, ne-a spus, inecandu-se de revolta, Leo de la Strehaia.

Mai mult decat atat, Leo de la Strehaia este convins ca Daniela Crudu ar merita un barbat adevarat. ”Daniela Crudu este o fata, pe cat de frumoasa, pe atat de simpatica. Ea merita un barbat care sa o rasfete, sa o tina ca pe o printesa, nu unul care sa o bata. E de neiertat ce i-a facut el, Daniela Crudu are nevoie de un iubit care sa ii puna pe tava orice si-ar putea ea dori, nu sa ii rupa nasul cu pumnii”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

coral