In seara de Revelion, din fotografiile pe care le-a impartasit prietenilor virtuali, se poate observa ca Leo de la Strehaia nu respecta una dintre superstitiile culinare legate de aceasta zi a anului. Pe masa pusa in fata lui Leo de la Strehaia, aranjata cu ”talent” de insasi Dana Criminala, se afla, printre alte mancaruri, doi pui facuti la cuptor.

Conform superstitiilor, in Noaptea de Revelion nu se mananca pui. De ce? Fiindca iti alungi norocul! Aceasta pasare scurma si astfel norocul se imprastie.  Traditia spune ca e bine sa ai pe masa porc, gasca, curcan sau peste. Din ceea ce se poate observa in fotografiile postate, chiar alimentele precum porcul, gasca, curcanul sau pestele lipseau de pe masa lui Leo de la Strehaia. Si stim ca Leo este… superstitios pana peste poate.

Presupunem, insa, ca Leo de la Strehaia a dorit sa respecte chiar si in noaptea dintre ani recomandarile medicilor, acestia interzicandu-i sa manance porc din cauza unor probleme de sanatate.

Leo de la Strehaia, relatie controversata cu Dana Criminala

Telenovela dintre Leo de la Strehaia si ”Dana Criminala” pare sa fie fara de sfarsit. Dupa numeroase despartiri si impacari, de nimeni nu le mai stie numarul… iata ca cei doi par sa fi gasit intr-un final secretul unei relatii care sa se apropie de… perfectiune.

 “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la varsta potrivita, dar in rest avem, impreuna, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericita.”, a mai spus Leo de la Strehaia.

coral