S-a implinit o saptamana de cand Leo Iorga se afla in Germania, in pregatiri pentru o noua serie de interventii chirurgicale.

A reusit sa scape de viroza respiratorie care i-a amanat operatia la sistemul respirator, iar melodiile sale l-au transformat intr-o vedeta a clinicii din Hamburg, doctorii radiologi devenind fanii sai.

Artistul, care este insotit de Paula, sotia si ingerul sau pazitor, este admirat in clinica specializata in operatii laser pentru veselia sa, dar si pentru povestea sa muzicala, inceputa la Pacifica si derulata apoi la Cargo si Compact. Doctorii care se ocupa de el i-au descoperit melodiile pe YouTube si i-au devenit fani.
Leo Iorga n-a putut fi operat din cauza unei raceli! Medicii din Hamburg spera sa-i poata inlatura tumorile saptamana viitoare

„Emotiile sunt cat casa”, subliniaza Paula Iorga importanta cruciala a viitoarei ori viitoarelor interventii cu laser. Leo e insa relaxat, in ciuda situatiei sale medicale, si increzator ca lucrurile vor merge bine. „Fac determinari volumetrice, pregatitoare inaintea operatiei, terapii. Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns aici chiar si in ceasul al 12-lea, cu ajutorul vostru esential si le multumesc pentru sprijin si celor care o vor face zilele acestea, fiindca efortul financiar este unul mare”, ne-a declarat artistul, care, putina lume stie, canta de aproape zece ani cu un singur plaman!

Leo, 54 de ani, e sprijinit sufleteste in Hamburg, unde e cazat la un hotel aflat in apropierea clinicii, de Tavi Iepan, fostul sau coleg din Cargo (actualmente Rezident Ex, FOTO). Chitaristul locuieste de trei decenii in Germania.

Conturile pentru donatii sunt in continuare deschise pentru cei care vor sa-l ajute pe Leo Iorga in lupta lui cu boala:

Iorga Leonard BCR
RO98RNCB0318000672890001 – LEI
RO06RNCB0064000672890001 – EURO
Cod Swift RNCBROBU – pentru donatii din strainatate

coral