Lia Olguta Vasilescu l-a luat la misto pe presedinte, dupa ce acesta a refuzat o dezbatere cu Viorica Dancila. Ce fotografie a aparut

Klaus Iohannis si Viorica Dancila sunt cei doi candidati care s-au calificat in turul secund al alegerilor prezidentiale, dupa scrutinul de duminica. Prezidentiabilul PSD, fostul premier Viorica Dancila, il provoaca pe Iohannis la o dezbatere televizata, cu scopul de a recupera deficitul de 15 procente pe care candidatul PSD il are fata de actualul lider de la Cotroceni. Doar ca insistentele social-democratilor s-au lovit de refuzul lui Klaus Iohannis, cel care a spus ca nu are ca se dezbata cu „un candidat al unui partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile”. In replica, sefa campaniei lui Dancila, fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, a publicat pe facebook o mema la adresa lui Klaus Iohannis.

Lia Olguta Vasilescu l-a luat la misto pe facebook pe Klaus Iohannis, dupa ce a refuzat sa dezbata cu Viorica Dancila

Astfel, Lia Olguta Vasilescu a postat o poza pe facebook in care capul Vioricai Dancila era pus pe corpul lui Klaus Iohannis si invers, capul lui Iohannis pe trupul fostului premier, aluzie cel mai probabil la discursul liderului PSD, care a spus in campanie ca „eu ar trebui sa port pantaloni si ei fusta”.Alaturi de aceasta poza, seful de campanie al lui Dancila a scris si mesajul „Johannis, hai la dezbatere!”. Postarea publicata de Olguta Vasilescu a adunat peste o mie de reactii si cateva sute de distribuiri.

coral