Lidia Buble provine dintr-o familie de penticostali, extrem de credincioasă, cu doi pastori în casă, în timp ce, vedeta trăiește aventura vieții ei la București. De-a lungul timpului, relațiile în care vedeta a fost implicată au făcut deliciul în spațiul public.

În ultimii ani, Lidia Buble a devenit o figură extrem de cunoscută în showbiz-ul românesc, pe lângă succesul imbatabil în industria muzicală, numele artistei a fost asociat cu nume ale unor bărbați cunoscuți din România.

Ce spune familia artistei despre viața pe care o trăiește în Capitală?

De-a lungul anilor, numele Lidiei Buble a fost asociat cu nume ale unor bărbați cunoscuți din România, precum Cezar Juratoni, un celebru pugilist, Răzvani Simion, Cobra Tate, actorul cubanez Harlys Becerra, iar, mai nou, fostul patron al unui program de televiziune sportivă, Horațiu Nicolau.

Se pare că artista nu prea are noroc pe plan sentimental, drept dovadă relațiile eșuate din ultima perioadă.

Familia cântăreței parte deranjată de instabilitatea în relații a acesteia, însă, atunci când sunt întrebați de acest lucru încearcă să evite subiectul cu diplomație, semn că este un subiect sensibil pentru ei. 

Fratele artistei, care este pastor la Biserica Emanuel din Deva, a evitat să vorbească despre viața amoroasă a surorii lui și i-a urat numai de bine.

”Ce să spun despre asta? Eu nu mă prea pricep, nu e treaba mea! Multă sănătate îi doresc”,   a spus pastorul Simion Buble, fratele Lidiei, pentru Fanatik.ro.

Tatăl vedetei, pastor și el la aceeași biserică din Deva, nu s-a arătat deloc încântat să vorbească despre aventurile fiicei lui.

”Nu pot să discut despre așa ceva, tot ce contează este să ne dea Dumnezeu sănătate”, a spus Viorel Buble, pentru sursa citată.

Mai mult, relația dintre Lidia și familia ei pare că s-a deteriorat, fratele artistei a dezvăluit că nu mai ține minte de când nu a mai vorbit cu soara lui.

  ”Acum, eu sunt pe șantier, nu pot vorbi și nici nu știu când am vorbit cu Lidia! Doamne ajută ”, a spus Simion Buble, pentru aceeași sursă.

  coral