Dupa ce in ultima perioada au aparut zvonuri potrivit carora relatia dintre Lidia Buble si Razvan Simion nu ar merge tocmai bine, prezentatorul a uimit cand a postat pe Instagram imagini din vacanta cu fosta sotie si copiii.

Se pare ca nu totul este roz in relatia dintre Razvan Simion si Lidia Buble daca ne luam dupa ultimele imagini postate de prezentator pe retelele de socializare. Fanii au ramas suprinsi sa vada cat de fericit pare Razvan, alaturi de fosta sotie si de copii, la munte, scrie cancan.ro.

Lidia Buble nu apare in nicio imagine, semn ca ar fi ramas acasa.

„Ne vedem doar pe teritorii neutre”, a scris Razvan in dreptul fotografiilor postate.

Razvan Simion si Lidia Buble, probleme in relatie?

Nu se stie la acest moment cum stau lucruile intre Razvan Simion si Lidia Buble, mai ales ca, la un moment dat, Razvan a dat de inteles in timpul emisiunii ‘Neatza cu Razvan si Dani ca relatia lor ar fi pe butuci.

„Pentru ca relatia noastra, dragul meu prieten, incepe sa fie din ce in ce mai… Ma rog…„, a spus el la un moment dat.

De mentionat ca, in perioada sarbatorilor de iarna, Lidia Buble a mers acasa, la parinti, la Deva, fara Razvan. Mai exact, cei doi au petrecut Craciunul separat.

Cu toate acestea, dupa o relatie de 5 ani, nimeni nu crede ca cei doi se despart definitiv. „De vina” sa fie sentimentele puternice si intense care ii leaga.

„El si-a facut curajul de a ma aborda. Apoi au urmat si primele noastre intalniri… Iar eu, cand stiam ca se apropie momentul sa plece, plangeam. Desi stiam ca urma sa ne vedem a doua zi. Dar plangeam de fericire si de dor, pentru ca abia asteptam sa-l vad iar. Nu mi s-a intamplat asta cu nimeni altcineva in afara de el', sustinea Lidia Buble in urma cu ceva timp, subliniind ca legatura dintre ei este una incredibila. coral