Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea, este un mare fan al masinilor de lux, insa ultima achizitie a fost una dintre cele mai scumpe. Insa, din nefericire artistul nu a reusit sa se bucure prea mult de ea.

Lino este unul dintre cei mai apreciati artisti din tara, iar cariera lui a avut o ascensiune foarte buna. La fel si sumele din conturile lui bancare au crescut simtitor. Dovada fac masinile de lux pe care artistul le-a schimbat foarte des in ultima perioada. Insa, de ultima lui achizitie de care a fost cel mai mandru, artistul nu a avut parte prea mult timp.

Se pare ca neatentia la volan costa, iar pe Lino l-a „usurat” de o suma frumusica. Chiar daca nu se stie a cui a fost vina, masina artistului a fost grav avariata. Dar, chiar daca pagubele sunt semnificative, starea de sanatate a artistului este buna si nu s-a ales decat cu o sperietura.

Lino Golden, a mai fost implicat intr-un accident rutier

Lino Golden a anuntat pe vlogul lui, ca s-a accidentat la picior. „Nu s-a intamplat nimic grav, adica doar am pus o frana mai grava si ne-am oprit mai fortat. Nu s-a intamplat nimic grav. Eu am zburat pe acolo, am sarit prin duba, am dat cu… m-am lovit, ma rog, in fine, am dat cu picioarele de metalele dintre banchete”, a marturisit Lino Golden.

coral