Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, se află într-o situație delicată din cauza stării de sănătate, spune Irina Tănase, iubita fostului lider social democrat.

„I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase.

Liviu Dragnea, într-o situație delicată din cauza stării de sănătate

În urma demersurilor avocatei sale, Liviu Dragnea a început să primească îngrijiri medicale. Fostul lider social-democrat face fizioterapie și kinetoterapie.

„De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil”, a adaugat Irina Tănase.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, și-a câștigat dreptul la muncă

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a făcut anunțul oficial. Liviu Dragnea şi-a câştigat dreptul la muncă. Astfel, magistrații au admis cererea formulată de fostu lider social democrat.

„Noi am invocat faptul că i-a fost restrâns acest drept la muncă, că i s-a aplicat o măsură administrativă în paralel cu o sancţiune disciplinară, ambele izvorând din acelaşi fapt, acea convorbire cu colaboratoarea domnului Dragnea, la un alt post de televiziune, pe care noi l-am văzut că o discuţie şi nicidecum că pe un interviu.

Instanţa a admis contestaţia formulată de domnul Dragnea şi a desfiinţat încheierea judecătorului de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Rahova şi a constatat că, începând cu data de 2 iulie 2020, până în 15 septembrie 2020, acestuia i-a fost îngrădit dreptul la muncă reglementat de dispoziţiile articolului 78 din legea 254/2013. Este o mare victorie, întrucât chiar nu mai speram să văd şi un element pozitiv pentru domnul Dragnea, astfel încât, cel puţin cu privire la acest fapt, să i se facă dreptate”, a spus Flavia Teodosiu.

CITEȘTE ȘI:

Iubita lui Liviu Dragnea s-a pozat in padure in fusta scurta si cizme pana la genunchi! Uite-o pe Irina Tanase rezemata de un copac!

coral