Condamnarea lui Liviu Dragnea a pus la treaba conducerea penitenciarului Rahova, care conform Pro TV, a facut pregatiri speciale. Ovidiu Oanta a declarat la Stirile Pro TV ca celula in care  va sta Liviu Dragnea a fost proaspat zugravita, chiar astazi, iar detinutii din prejur mutati pentru „sosirea” fostului lider PSD.

Liviu Dragnea condamnat la inchisoare cu executare de 3 ani si 6 luni, a avut parte si de al doilea tratament special. Ministerul de Interne l-a condus pe Dragnea la Rahova cu un Duster special al politiei cu geamuri fumurii.

Conform Pro TV, ordinul ar fi fost dat chiar de Carmen Dan, care a tinut sa-i ofere conditii speciale sefului de partid.

Dragnea tratament preferential?

Desi aparent cele doua situatii de mai sus par doar coicindente, reamintim ca Liviu Dragnea a facut din plecarea lui spre inchisoare un adevarat film de actiune.

Acesta si-a pus soferul sa iasa cu masina cu care obisnuia sa mearga fostul lider PSD din garaj, cu un cearceaf alb pe locul din fata, ca presa si publicul sa creada ca acesta se afla inauntru. Ulterior o a doua masina a iesit din casa, in care se afla de fapt Liviu Dragnea care s-a dus sa se predea.

Nimeni nu l-a vazut la sectiile de politie, ci brusc acesta a aparut intr-o masina MAI, cu geamuri fumurii si dus spre poarta inchisorii Rahova.

PSD lasat fara lider si fara electorat

PSD sufera o a treia infrangere, dupa ce ieri la Alegerile Europarlamentare 2019, rezultatele au plasat partidul pe al doilea loc si tot ieri, Referendumul lui Klaus Iohannis a fost validat masiv de poporul roman. Astazi Social Democratii, primesc o treia palma, de data asta din partea justitiei, cu care guvernul s-a tot „jucat” prin Ordonante de Urgenta, si este condamnat definitiv la inchisoare.

coral