Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca social-democratii nu au de gand sa schimbe premierul, sustinand ca Viorica Dancila poate sa ramana in functie pana in 2020 „daca isi face treaba”.

„Noi nu avem de gand sa schimbam premierul. (…) Doamna Dancila poate sa ramana acolo pana in 2020 daca isi face treaba, nici eu si nici altcineva nu are nicio treaba cu dumneaei. Inventeaza subiecte ca nu au ce sa spuna. Ei nu pot sa spuna: am facut asta pentru Romania. Ei ori ne injura, ma injura pe mine si preseaza toate institutiile impotriva mea, ori vin cu minciuni”, a afirmat Liviu Dragnea, la Romania Tv.

Intrebat ce s-ar intampla daca Viorica Dancila ar demisiona, Dragnea a raspuns: „Nu are cum. Vorbim discutii. Arunca Iohannis o piatra in apa si ne aruncam noi, oamenii normali la cap, sa o scoatem. Nu este subiect, nu am ce sa spun”.

Referitor la faptul ca premierul Viorica Dancila a anuntat ca voteaza la referendum, Dragnea a spus: „Nu am o problema. Ce, eu le spun membrilor PSD ce sa faca? Atata imi trebuie”.

coral